Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.09.2023 00:13

Direcția Silvică Dâmbovița, rezultate interesante


A A

Succes în dezvoltarea fondurilor de vânătoare

Succes în dezvoltarea fondurilor de vânătoare

Cele patru fonduri de vânătoare administrate de Direcția Silvică Dâmbovița atrag vânători profesioniști și se bucură de o gestionare eficientă.

Direcția Silvică Dâmbovița își consolidează poziția în lumea vânătorii, deținând în prezent patru fonduri de vânătoare care atrag atenția vânătorilor profesioniști și pasionaților. Aceste fonduri de vânătoare reprezintă o sursă de venit și o oportunitate pentru dezvoltarea activităților. Sub conducerea directorului Petre Marin, instituția se concentrează pe dezvoltarea și gestionarea eficientă a acestor fonduri de vânătoare. În acest sens, periodicele partide de vânătoare sunt organizate în cele patru ocoale deținute de Direcția Silvică Dâmbovița.

Un exemplu de succes este Complexul de Vânătoare Bolovani, care a cunoscut o mărire semnificativă a efectivului de vânătoare. În primăvara anului trecut, numărul cerbilor a crescut cu aproape 20 de exemplare, o realizare impresionantă pentru conducerea instituției.

Cele patru ocoale administrate de Direcția Silvică Dâmbovița sunt: Neagra si Finta O.S. Bucșani, Croitori Ocolul Silvic Găești și Cornățelu-Ocolul Silvic Răcari. Acestea găzduiesc specii de interes cinegetic precum mistreț, căprior, iepure și fazan.

De asemenea, județul Dâmbovița se mândrește cu cea mai mare rezervație de zimbri din țară, Zimbrăria Neagra, cu o suprafață de 160 de hectare și un efectiv de 31 de exemplare. În continuarea eforturilor de dezvoltare, în Complexul de Vânătoare Bolovani au fost aduși și lopătari, contribuind astfel la diversitatea faunei din zonă.

„Suntem mândri de rezultatele obținute în gestionarea fondurilor de vânătoare. În prezent, avem 25 de exemplare de zimbri în Complexul de Vânătoare Bolovani, o dovadă a angajamentului nostru pentru conservarea biodiversității”, a declarat directorul Petre Marin.

 

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Progrese de amploare pentru trei investiții din comuna Raciu
„Valurile sunt prea mari și ei nu mai stăpânesc barca”
Salariații din industria de Apărare respectarea promisiunii Guvernului
„Anul acesta vor fi 200 de gospodării abonate la gaze”
Regenerarea pădurilor în Dâmbovița
Atragerea investițiilor publice și private, preocuparea permanentă a autorităților locale
248 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Ghid de facilități fiscale
699 de locuri de muncă disponibile
Programul lucrărilor de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (I)

Au românii expresia paremiologică cu tâlc. Cică „frica păzește pepenii”. Și al cărui tâlc se poate aplica în sens geopolitic și la ce se petrece acum pe cele două mari teatre de război, în Ucraina și în Israel. La peste un an și jumătate de la războiul lui Putin declanșat împotriva Kievului… nazist (!), și la aproape două luni de la agresiunea teroristă a Hamas... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale