Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.08.2014 08:20

Ieri, în conferință de presă,


A A

Subiectul demisiilor, pe masa PNL Dâmbovița

Subiectul demisiilor, pe masa PNL Dâmbovița
PNL Dâmbovița a rămas cu un singur deputat în Dâmbovița. Vasile Horga dă asigurări că va rămâne liberal

❚ Recenta plecare a deputatului Ion Pârgaru de la PNL la Partidul Liberal Reformator al lui Călin Popescu Tăriceanu nu a fost intuită și nici cunoscută de liberalii dâmbovițeni, cu excepția președintelui interimar Mihai Volintiru, ginerele deputatului demisionar ❚ Rămas singurul deputat al PNL Dâmbovița, Vasile Horga a ținut ieri să infirme zvonurile conform cărora ar urma gestul fostului coleg Pârgaru

 

ANA MARIA POPESCU


 

Vestea plecării din PNL a deputatului Ion Pârgaru i-a luat prin surprindere pe liberalii dâmbovițeni, care susțin că au aflat din presă de decizia parlamentarului de a părăsi partidul și a se alătura grupării lui Tăriceanu. Liberalii, cu excepția președintelui interimar Mihai Volintiru (ginerele deputatului demisionar), spun că nu au avut cunoștință de intenția deputatului Pârgaru, doar au luat act de demisie și… atât.

 

Purtătorul de cuvânt al PNL, Gabriel Cioacă, a precizat:

„Faptul că domnia sa a decis să demisioneze este problema strict a domnului deputat. Din punctul nostru de vedere, este un act de abdicare”.

Numai liderul Mihai Volintiru spune că a știut de pasul socrului și că motivul pentru care acesta a părăsit PNL în favoarea Partidului Liberal Reformator (PLR) este nemulțumirea față de politica și strategia actualului Partid Național Liberal:

„Am avut o discuție pe această temă, dar nu a plecat că s-ar fi săturat de mine, ci a plecat că este nemulțumit de politica și de strategia PNL-ului condus de președintele Iohannis, este nemulțumit de strategia adoptată și de discuția cu fuziunea. A luat decizia că se regăsește acolo și nu aici”, a arătat liberalul.

 

Vasile Horga nu pleacă după Ion Pârgaru

Și pentru că pe scena politică dâmbovițeană circulă un zvon cum că și cel de-al doilea deputat PNL de Dâmbovița ar intenționa s-o ia pe urmele lui Ion Pârgaru, ieri, parlamentarul Vasile Horga a ținut să dezmintă aceste lucruri:

„Sunt în PNL și aici voi rămâne!”, a declarat deputatul.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Modernizare și reabilitare extensivă în școli și licee
ÎPS Nifon, întâlnire cu noua conducere UVT
Polițiștii, în dialog cu școlarii
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Scandalagii reținuți de polițiști
Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale