Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.09.2023 00:17

Proiect inedit într-o comună din județul Dâmbovița


A A

Străzi cu nume de flori la Malu cu Flori

Străzi cu nume de flori la Malu cu Flori

Într-o decizie recentă, primarul Ion Constantin, din comuna Malu cu Flori, județul Dâmbovița, a obținut aprobarea Consiliului Local pentru un proiect neobișnuit, care va modifica semnificativ identitatea stradală a localității. Potrivit proiectului propus, toate străzile din comuna Malu cu Flori vor purta nume de flori.

Chiar dacă intenția primarului de a aduce un aer proaspăt și prietenos în comuna Malu cu Flori este evidentă, unii localnici pot fi preocupați de aspecte legate de navigație și adrese, deoarece numirea străzilor cu nume de flori ar putea ridica dificultăți în identificarea locațiilor. Acest lucru poate genera discuții despre necesitatea unui compromis între aspectul estetic al numelui străzilor și utilitatea lor practică.

Totodată, proiectul propus de primarul Ion Constantin va necesita un efort semnificativ pentru a fi implementat, inclusiv schimbarea indicatoarelor stradale, actualizarea documentelor oficiale și comunicarea cu rezidenții pentru a-i ajuta să se adapteze la această modificare.

„Lucrăm la nomenclatorul stradal. Ne-am dori să modificăm numele străzilor din comuna Malu cu Flori și toate să poartă nume de flori. Așa va fi comuna noastră. Fiecare sat va avea drum principal, iar celelalte străzi vor purta nume de flori. Este un proiect frumos, zic eu. Mai mult, suntem singura localitate, Malu cu Flori, din țară și era cumva opus să purtăm alte denumiri. Sigur, au fost și alte propuneri pentru alte denumiri. Totuși, au înțeles și cei din Consiliul Local această propunere și s-a votat ca fiecare stradă să poarte nume de stradă în localitate. Fiecare stradă va avea o plăcuță cu identificarea ei, fiecare imobil va avea numărul lui. Gospodăriile să se pregătească pentru acest lucru, pentru că acea plăcuță care va fi identificată la imobilul respectiv, la o căutare mai amănunțită va avea și o imagine a ei. Acest lucru înseamnă că dăm  imagine localității prin fiecare imobil al acestuia”, a declarat primarul comunei Malu cu Flori, Ion Constantin, într-o conferință de presă.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Gala voluntarilor
Patrimoniu renăscut: Biserica Mare a Curții Domnești din Târgoviște
Ministerul Educației va forma 100.000 de profesori în pedagogia digitală
Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți - 2023
Mobilități ERASMUS+ la Liceul de Arte „Bălașa Doamna”
Întristarea unui bogat
Niciun liceu cu 0% promovabilitate la Bac nu va mai avea clasa a IX-a
Autoritățile locale, preocupate de modernizarea unităților de învățământ
Singurătatea în bogăție
Hramul seminarului teologic ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Se conturează Manifestul 2024-2029

În vara anului viitor se va termina mandatul actualilor aleși din instituțiile europene, iar alegerile pentru Parlamentul European din 2024 sunt deja un subiect pe agenda politică din capitalele statelor membre UE. Desigur, alegerea eurodeputațiilor este importantă, dar atenția experților se îndreaptă mai ales asupra noii Comisii Europene. Printr-un eveniment derulat la sfarsitul lunii noiembrie s-a lansat și #Agenda24to29,... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale