Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.05.2023 00:09

Campioană la U19


A A

Străjerii Răzvad, primul trofeu din istoria clubului

Străjerii Răzvad, primul trofeu din istoria clubului

* Sezonul nu se încheie aici pentru Străjerii Răzvad, urmează jocul cu Speed Academy Pitești, azi, de la ora 17:00, în prima etapă a Campionatului U19 Județean

 

Stagiunea 2022-2023 va rămâne una istorică pentru Străjerii Răzvad. Echipa U19, pregătită de Sorin Ion, a dominat total competiția juvenilă și a cucerit primul trofeu de campioană județeană din istoria clubului. În ultima etapă, echipa din Răzvad a învins ACS Burduca cu scorul de 17-0, iar la finalul meciului elevii lui Sorin Ion au fost premiați de conducerea AJF Dâmbovița, chiar de zilele comunei Răzvad.

După un parcurs excelent, în care au adunat 28 de victorii, un egal și au înregistrat o singură înfrângere, tinerii fotbaliști ai echipei din Răzvad au încheiat sezonul pe primul loc, cu 85 de puncte, la zece lungimi distanță în fața celor de la Recolta Gura Șuții. Sezonul nu se încheie aici pentru Străjerii Răzvad, urmează jocul cu Speed Academy Pitești, astăzi, de la ora 17.00, în prima etapă a Campionatului U19 Județean.

Spătaru: „Mândria este foarte mare”

Emanuel Spătaru, primarul din Răzvad, s-a declarat fericit la finalul meciului cu Burduca și a ținut să le mulțumească reprezentanților echipei pentru munca depusă.

„Ce cadou mai frumos puteau să ofere tinerii răzvădeni de zilele comunei Răzvad? E o bucurie imensă pentru toți, în special pentru cei mici. Avem la Răzvad campionii județeni U19. A muncit foarte mult, întreaga echipă. Am reușit să ajungem într-un punct foarte frumos. E un rezultat meritat, pentru care au muncit foarte mult și, acum, la final, această muncă își primește răsplata. Așteptăm cât mai mulți oameni la meciul cu Speed Academy Pitești, îmi doresc să facem o figură frumoasă. Mândria este foarte mare, bucuria este la fel de mare”.

Sorin Ion: „Sper să ajungem cât mai sus”

Sorin Ion, antrenorul echipei Străjerii Târgoviște, speră ca elevii lui să facă o figură frumoasă și la meciul cu Speed Academy Pitești.

„A fost greu din primul minut până în ultimul. Muncim ca să fim mai buni. Anul trecut am pierdut finala. Gândul meu este la meciul cu Speed Academy, sper să ajungem cât mai sus. Sunt bucuros după un an de muncă, meritam să fim în primii din județ tot timpul. Vreau să iau fiecare meci în parte, să scot maxim din fiecare joc, vrem să facem o figură cât mai frumoasă. Eu am un lot numeros, aș mai putea face o echipă oricând. Avem jucători din Răzvad, dar și de la Șotânga, avem foarte mulți tineri care vor să vină la echipă”.

Bucurie în rândul jucătorilor

Michael Erskine, unul dintre jucătorii de bază de la Răzvăd, a caracterizat momentul ca fiind unul special: „E o zi specială pentru toți. E o bucurie mare, e prima dată când câștig o medalie. Vrem să câștigăm, să mergem cât mai departe. Sunt la această echipă de sezonul trecut. Fotbalul este o plăcere pentru mine”. Acesta a fost completat de Antonio Rada.

„A fost un sezon foarte greu. Am muncit foarte mult la antrenamente, am tras de noi, dar prin muncă și ambiție am reușit. Sezonul trecut nu s-a putut, dar acum am reușit. S-a văzut cât am muncit, au recunoscut și alte echipe acest lucru”.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale