Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.07.2015 00:21

Ieri, la Târgoviște


A A

Strada Șerban Greceanu, asfaltată într-o zi

Strada Șerban Greceanu, asfaltată într-o zi
Pentru strada Șerban Greceanu, ziua de ieri a adus covorul asfaltic pe care locuitorii acestei zone îl așteptau de trei ani și jumătate

ANDREI VASILIU


Aflat ieri într-un periplu gazetăresc prin municipiul Târgoviște, am surprins în microraionul IV o echipă de lucrători care tocmai termina de asfaltat strada Șerban Greceanu. Pentru cei mai fideli dintre cititorii noștri, numele acestei străzi sună cunoscut, fiindcă în 2011 figura pe lista „asfaltărilor care există doar în revistă”, publicație editată cu sute de milioane lei vechi de Primăria Târgoviște în vechea administrație PDL.

Între timp, administrația s-a schimbat, iar pentru strada Șerban Greceanu, ziua de ieri a adus covorul asfaltic pe care locuitorii acestei zone îl așteptau de trei ani și jumătate. Lucrările erau ieri atent supravegheate de reprezentantul firmei constructoare SC DRUM CONSTRUCT SRL, care ne-a oferit cu amabilitate câteva detalii despre „rețeta” asfaltării unei străzi într-o singură zi.

„Relația cu autoritățile s-a schimbat categoric”

„Lucrarea este terminată într-o zi, face parte din contractul de achiziție câștigat cu Primăria Târgoviște. După cum vedeți, standardele calității lucrărilor sunt la cel mai ridicat nivel, oamenii sunt mulțumiți pe stradă. Urmează să atacăm și alte obiective din zona microraionului IV, conform discuției cu dl primar Cristian Stan și ordinului de începere a lucrărilor emis de Primăria Târgoviște. Strada are cam 800 de metri liniari, cu toate racordurile. Am asfaltat- o într-o zi, după ce în prealabil am frezat-o în decurs de două zile. Secretul constă în experiența noastră în lucrări de reabilitare a străzilor în municipiul Târgoviște. Suntem de 20 de ani pe piața dâmbovițeană. Cetățenii sunt mulțumiți, au fost foarte încântați. A fost insistența dlui primar Cristian Stan de a rezolva această problemă stringentă a orașului. Pe viitor, cred că vor fi rezolvate toate problemele de infrastructură rutieră ale municipiului. Primăria este cu plata la zi la lucrările pe care le desfășurăm, ceea ce ne ajută să lucrăm mai mult. Relația cu autoritățile s-a schimbat categoric. Lucrarea de pe strada Șerban Greceanu are o garanție de 7 ani, oferim cea mai mare garanție de pe piață, calitatea este cea care ne recomandă. Avem propria flotă de utilaje, dar cea mai importantă, piesa de rezistență, este competența profesională a oamenilor. Poți să ai orice utilaj în momentul de față, dar dacă nu ai oameni bine pregătiți pe care să-i respecți, niciodată nu poți atinge performanța”, ne-a precizat Leonard Mitroi, urându-ne „Drum bun prin Târgoviște!”.

Din informațiile primite ieri, nu doar strada Șerban Greceanu capătă covor asfaltic nou, ci urmează strada Radu cel Mare, unde nu s-a mai asfaltat de 20 de ani, strada cpt. Tudorică Popescu și altele. Cea mai mare lucrare din acest program se pare că va fi în spatele Tipografiei, unde se va amenaja o parcare la nivelul celei din microraionul III.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu
Norvegia, promovată la Târgoviște
Vot european la 16 ani
PSD Dâmbovița anunță lista candidaților pentru alegerile locale
Sinaxă monahală la Arhiepiscopia Târgoviște
Detectoare de fum montate de pompieri în locuințe


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale