Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.07.2015 00:02

"Gloria Gaz Metan Finta nu va juca la Cornești"


A A

Stego îl contrează din nou pe Nelu Radu

Stego îl contrează din nou pe Nelu Radu
Stego de la Finta se ține tare în disputa cu Nelu Radu

❚ „Dacă echipa va juca în campionat la Finta, nu aș avea nimic împotrivă, chiar și cu Nelu Radu președinte. Dar credeți că Nelu Radu ar accepta? S-a încheiat episodul Nelu Radu”, se ține tare Mihai Constantin

COSTINEL NEAGU


„Jurnal de Dâmbovița” a transmis în ediția de ieri că Nelu Radu s-a înțeles cu cei din conducerea formației Gloria Gaz Metan Finta, pentru a schimba denumirea echipei și pentru a-și disputa jocurile considerate pe teren propriu la Cornești.

Lucrurile nu sunt chiar așa de simple precum le prezintă Nelu Radu, contrazis încă o dată de Mihai Constantin (Stego), șeful echipei Gaz Metan Finta, retrasă în urmă cu două sezoane din Liga a IV-a.

„Gloria Gaz Metan Finta este satelitul echipei Gaz Metan Finta, nicidecum o altă echipă. Și-a schimbat doar denumirea, în mod neregulamentar. Eu am făcut o solicitare către Comitetul Executiv al AJF Dâmbovița, prin care cer să mi se transmită cine a aprobat schimbarea de denumire a echipei în Gloria Finta. Conform articolul 2 din ROAF, schimbarea de denumire se face numai de către Comitetul Executiv al AJF Dâmbovița. Eu nu am dat nicio aprobare să se schimbe denumirea echipei. Regretatul Severin Anghelinu a schimbat denumirea echipei, la solicitarea lui Victor Ghergoiu, acesta prezentându-se cu geanta mea cu legitimații la AJF Dâmbovița. Vreau să se stabilească situația echipei, până începe campionatul”, a precizat Mihai Constantin.

 

„Nelu Radu nu poate să fie președinte la Gaz Metan Finta”

Nelu Radu a fost cooptat în conducerea echipei din Finta, numai că „Stego” susține că acesta nu poate să fie președinte la o echipă care nu există.

„Sâmbătă seara, pe la 22.30, m-a sunat cineva de la Fieni și mi-a spus că Nelu Radu este noul președinte al echipei Gloria Finta. Patroana Gica Ghergoiu a renunțat la funcție, în favoarea lui Nelu Radu, dar el nu va fi niciodată președinte la echipa asta, care nu există. Ea a existat doar dintr-o eroare a lui Severin Anghelinu”, a adăugat Constantin.

Stego de la Finta mai spune că echipa nou promovată în Liga a IV-a nu poate să joace la Cornești în acest campionat.

„Schimbarea de denumire se face cu cel puțin 30 de zile înainte de începerea sezonului. Cum ei nu au făcut schimbarea până acum, nu mai pot să joace niciodată la Cornești. Dacă echipa va juca în campionat la Finta, nu aș avea nimic împotrivă, chiar și cu Nelu Radu președinte. Dar credeți că Nelu Radu ar accepta? S-a încheiat episodul Nelu Radu”, a conchis Mihai Constantin.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale