Teme principale

Prima pagină (PDF)

Newsletter

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.06.2017 00:18

Program de spijin pentru anteprenorii care înființează firme noi


A A

"Start-Up Nation" devine funcțional de astăzi


Corneliu Ștefan, deputat PSD

❚ Programul devine funcțional și oferă posibilitatea dâmbovițenilor și nu numai, cu idei de afaceri, să-și pornească propria întreprindere mică sau mijlocie, beneficiind de spijin financiar de la stat ❚ Potrivit deputatului PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan: „Fiecare beneficiar poate primi o sumă nerambursabilă de până la 200.000 de lei. Anul acesta estimăm finanțarea a cel puțin 10.000 de business-uri noi și vom crea cel puțin 10.000 de locuri de muncă noi”

ANA MARIA POPESCU


Astăzi se dă start programului de spijin pentru anteprenorii care înființează firme noi! După ce a fost în prealabil testat în mediul online, Start-Up Nation devine funcțional și oferă posibilitatea dâmbovițenilor și nu numai, cu idei de afaceri, să-și pornească propria înterprindere mică sau mijlocie beneficiind de spijin financiar de la stat. Potrivit deputatului PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan, programul Start-Up Nation este „mană cerească” în special pentru tinerii care vor să intre în lumea micilor întreprinzători, au idei bune de afaceri, dar au și banii necesari pentru a intra în joc. Pe 15 iunie aplicația va fi funcțională pentru toți potențialii beneficiari Programul este unul extrem de ambițios pe care social democrații și l-au asumat prin programul de guvernare și care încurajează dezvoltarea spiritului anteprenorial pentru stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii și crearea astfel a noi locuri de muncă. Start-Up Nation are un buget anual de peste 480 milioane de euro, poate finanța până la 10.000 de noi afaceri. Nu există o sumă repartizată pentru fiecare județ în parte, de această dată nici nu este uzat principiul „primul venit, primul servit”, ci în cadrul acestui proiect finanțările se acordă în funcție de punctajul primit de proiectul de afacere.

„Joi, 15 iunie, la ora 10:00, va porni oficial aplicația Start-Up Nation. Această aplicație este operațională și a putut fi testată online în aceste zile. Orice potențial beneficiar al acestui program poate astfel să exerseze și să verifice online planul de afaceri în temeiul căruia solicită finanțare prin acest program. Startul oficial se va da pe 15 iunie și este un program pe care noi, Partidul Social Democrat, ni l-am asumat prin programul de guvernare. Start-Up Nation este un program ambițios, program de sprijinire a anteprenorilor care înființează firme noi și inițiază afaceri noi. Fiecare beneficiar poate primi o sumă nerambursabilă de până la 200.000 de lei. Anul acesta prin Programul Start-Up Nation noi estimăm finanțarea a cel puțin 10.000 de business-uri noi și vom crea cel puțin 10.000 de locuri de muncă noi. Start-Up Nation este un program care sprijină dezvoltarea capitalului autohton și care oferă tinerilor posibilitatea să nu mai plece din țară, acum au opțiunea să nu mai plece din România. Este un program asumat prin programul nostru de guvernare, un program care se află în grafic până la data de 1 iulie, pe 15 iunie aplicația va fi funcțională pentru toți potențialii beneficiari”, a explicat parlamentarul dâmbovițean.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Facilități la decontarea motorinei
Legumele ajung din piață... la gunoi
Băncile atacă CAR-urile pensionarilor
Asociația agricolă „Frumosul de Voinești”
Ceasuri Quartz vs. Ceasuri Mecanice: care ți se potrivește mai bine?
Vârstnicii dâmbovițeni, nelămuriți de Legea pensiilor
Producție... păguboasă de porumb
„Avem plantații de meri ca în Ungaria sau Polonia”
Fonduri europene pentru modernizarea sistemelor de irigații
Electrica, investiții record de 727 milioane de lei, în 2017, în rețelele de distribuție


Editorial

Cum poți să pui o țară pe năsălie?

GEORGE COANDĂ


Pentru mine, și cred că și pentru mulți români, nu este o taină că în tărășenia penală, subsemnată de Ludovic Orban, este amestecat, din cap până-n picioare, Klaus Werner Iohannis. Dar știți ce este curios și, de bună seamă, nu-i face cinste? Este că-i consideră pe români tâmpiți și că-i poate trage pe sfoară cum are Domnia sa chef și interese. 

[citește tot...]

Follow artpress_tgv on Twitter


Poșta redacției: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in secțiunea dedicată postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale