Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.12.2021 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Stăpânii sportului

Stăpânii sportului

Căpușat vreme de mulți ani de personaje dubioase, infractori dovediți sau membri ai rețelelor de crimă organizată, travestiți în arbitri străini pentru a putea truca meciuri prin țările calde, sportul dâmbovițean nu e lăsat să se însănătoșească. Ca jurnalist, am tras numeroase semnale de alarmă și am ajutat atât cât am putut oameni și cluburi.

Ca reprezentant al unor instituții, am muncit pe alocuri ca un nebun, tocmai pentru a schimba ceva într-un sport pe alocuri dezolant, tâlhărit tocmai de cei care pozează astăzi în sfinți și băieți curați. Nu o să uit niciodată numele și adresa băncii de unde ridicau băieții banii cu saci, iar apoi își trimiteau rudele sau subalternii să mă amenințe ori să mă cumpere pe la scările de bloc, înregistrări pe care o să le pun la dispoziția organelor abilitate.

E mare numărul celor din sportul dâmbovițean terorizați ori intimidați de băieții răi, care fac pe virginele, dar care amenință în privat cu cuțite în gât și cu luatul din casă. Se cred stăpâni peste sport și oameni, însă cazierul lor e mai lung decât CV-ul primului ministru. Eu înțeleg ce urmăresc prin practicile mafiote, știu exact și ce-i deranjează, dar și cine îi dirijează. Băi, băieți, pe mine nu mă încălzesc funcțiile, mă pot retrage în secunda una din orice poziție, însă la presă nu renunț niciodată și nici la anchetele pe care le am la mapă.

Nu-i bai, abia găsesc mai mult timp pentru activitatea jurnalistică. În urma mea sunt cifre pe care vă provoc să le atingeți, alături de mine sunt oameni minunați și poate că unii au reușit în sport, și datorită mie. Asta pentru că am construit profesional pe unde am trecut, cu multe sacrificii.

 

 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale