Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.08.2018 00:12

La Răcari,


A A

Sprijin garantat de Primărie pentru investitori

Sprijin garantat de Primărie pentru investitori

Petre Drăguțoiu


Primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu, a realizat o Strategie de dezvoltare pentru localitate până în anul 2020. La realizarea acesteia a colaborat cu ,,echipa managerială (…) în urma consultărilor cu reprezentanți ai comunității civile și cu membri ai mediului de afaceri Răcari”, după cum a menționat primarul.

Prioritățile pentru cetățeni, pe care le-a prezentat, cu încredere în rezolvarea lor, la întâlnirile din conferințele de presă, se axează pe infrastructura rutieră, respectiv extindere, reabilitare, modernizare, pe drumurile comunale și județene, având șansa ca prin centrul orașului să treacă DN 71.

„Viziunea orașului Răcari este reprezentată de dezvoltarea integrată”

În aceeași măsură, pe edilul șef îl preocupă și completarea rețelei cu apă și canalizare pentru fiecare stradă, dar și înființarea unor noi lucruri de muncă. De subliniat este că, pentru informația cetățenilor orașului Răcari și dialogul constant și permanent cu aceștia, este editată publicația locală ,,Ziarul Primăriei Orașului Racari”, care are în atenție în primul rând administrația localității, urmărirea strategiei de dezvoltare menționată.

Edilul șef al orașului, Marius Caravețeanu, a precizat: „Viziunea orașului Răcari este reprezentată de dezvoltarea integrată, în vederea eliminării discordanțelor regionale de dezvoltare și alinierii la standardele europene în domeniul dezvoltării durabile. Doresc să garantez tuturor investitorilor care aleg localitatea Răcari ca destinație predilectă de dezvoltare a activităților economice și comerciale, faptul că voi sprijini, prin toate mijloacele legale de care dispun, orice inițiativă care, în mod direct sau indirect, contribuie la crearea de valoare adăugată pentru membrii comunității și la crearea de noi locuri de muncă pentru aceștia”.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Numărul de vizitatori, în creștere
Rata șomajului, în scădere: 3,49 %
619 locuri de muncă disponibile
Amenzile neîncasate dau de furcă Primăriei Băleni
Numărul salariaților din județ, în creștere
Rețeaua națională de magazine cu produse românești
Investițiile în infrastructura școlară continuă
Celebrul joc de păcănele "Sizzling Hot" poate fi jucat la cazino online 100% legal
Electrica Furnizare: "Fii informat! Nu te lăsa păcălit!"
COS Târgoviște riscă să rămână fără autorizația de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Uitatul Eminescu

Știați că pe 15 iunie a.c. s-au împlinit 130 de ani de când Mihai Eminescu a fost așezat de Dumnezeu în Panteonul neamului românesc? A, da, ce întrebare tâmpită! La ce bun să se fi știut? Prin media patriei a bătut un vânt al uitării. Altele au fost prioritățile culturale ale momentului, de pildă… Street delivery.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale