Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.08.2018 00:12

La Răcari,


A A

Sprijin garantat de Primărie pentru investitori

Sprijin garantat de Primărie pentru investitori

Petre Drăguțoiu


Primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu, a realizat o Strategie de dezvoltare pentru localitate până în anul 2020. La realizarea acesteia a colaborat cu ,,echipa managerială (…) în urma consultărilor cu reprezentanți ai comunității civile și cu membri ai mediului de afaceri Răcari”, după cum a menționat primarul.

Prioritățile pentru cetățeni, pe care le-a prezentat, cu încredere în rezolvarea lor, la întâlnirile din conferințele de presă, se axează pe infrastructura rutieră, respectiv extindere, reabilitare, modernizare, pe drumurile comunale și județene, având șansa ca prin centrul orașului să treacă DN 71.

„Viziunea orașului Răcari este reprezentată de dezvoltarea integrată”

În aceeași măsură, pe edilul șef îl preocupă și completarea rețelei cu apă și canalizare pentru fiecare stradă, dar și înființarea unor noi lucruri de muncă. De subliniat este că, pentru informația cetățenilor orașului Răcari și dialogul constant și permanent cu aceștia, este editată publicația locală ,,Ziarul Primăriei Orașului Racari”, care are în atenție în primul rând administrația localității, urmărirea strategiei de dezvoltare menționată.

Edilul șef al orașului, Marius Caravețeanu, a precizat: „Viziunea orașului Răcari este reprezentată de dezvoltarea integrată, în vederea eliminării discordanțelor regionale de dezvoltare și alinierii la standardele europene în domeniul dezvoltării durabile. Doresc să garantez tuturor investitorilor care aleg localitatea Răcari ca destinație predilectă de dezvoltare a activităților economice și comerciale, faptul că voi sprijini, prin toate mijloacele legale de care dispun, orice inițiativă care, în mod direct sau indirect, contribuie la crearea de valoare adăugată pentru membrii comunității și la crearea de noi locuri de muncă pentru aceștia”.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Cererile de plată se completează electronic
Legea cooperativelor, în discuție în Dâmbovița
Producția industrială, în scădere vertiginoasă
Comerțul concurează serios Industria
Evaziune fiscală de proporții
"Oscilația euro, o situație îngrijorătoare"
Importurile bat exporturile
3000 lei salariul minim în domeniul construcțiilor
Banca Mondială, cu ochii pe Zona metropolitană Târgoviște
20 de dâmbovițeni au accesat Programul pentru lână


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"Sindromul «aprozarului»"

De treizeci de ani, agricultura românească merge în bobote. Și cum să meargă eficient, atâta vreme cât toate guvernările au dat „verde” la vânzarea pământurilor fertile unora veniți de pe aiurea (arabi la grămadă, italieni ș.a.), care s-au repezit în haite nesătule și n-au avut nicio strategie deșteaptă cu privire la organizarea sectorului agricol și zootehnic? 

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale