Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.08.2018 00:12

La Răcari,


A A

Sprijin garantat de Primărie pentru investitori

Sprijin garantat de Primărie pentru investitori

Petre Drăguțoiu


Primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu, a realizat o Strategie de dezvoltare pentru localitate până în anul 2020. La realizarea acesteia a colaborat cu ,,echipa managerială (…) în urma consultărilor cu reprezentanți ai comunității civile și cu membri ai mediului de afaceri Răcari”, după cum a menționat primarul.

Prioritățile pentru cetățeni, pe care le-a prezentat, cu încredere în rezolvarea lor, la întâlnirile din conferințele de presă, se axează pe infrastructura rutieră, respectiv extindere, reabilitare, modernizare, pe drumurile comunale și județene, având șansa ca prin centrul orașului să treacă DN 71.

„Viziunea orașului Răcari este reprezentată de dezvoltarea integrată”

În aceeași măsură, pe edilul șef îl preocupă și completarea rețelei cu apă și canalizare pentru fiecare stradă, dar și înființarea unor noi lucruri de muncă. De subliniat este că, pentru informația cetățenilor orașului Răcari și dialogul constant și permanent cu aceștia, este editată publicația locală ,,Ziarul Primăriei Orașului Racari”, care are în atenție în primul rând administrația localității, urmărirea strategiei de dezvoltare menționată.

Edilul șef al orașului, Marius Caravețeanu, a precizat: „Viziunea orașului Răcari este reprezentată de dezvoltarea integrată, în vederea eliminării discordanțelor regionale de dezvoltare și alinierii la standardele europene în domeniul dezvoltării durabile. Doresc să garantez tuturor investitorilor care aleg localitatea Răcari ca destinație predilectă de dezvoltare a activităților economice și comerciale, faptul că voi sprijini, prin toate mijloacele legale de care dispun, orice inițiativă care, în mod direct sau indirect, contribuie la crearea de valoare adăugată pentru membrii comunității și la crearea de noi locuri de muncă pentru aceștia”.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

20 de dâmbovițeni au accesat Programul pentru lână
11 angajatori sancționați de ITM
Stațiunea de Cercetări Pomicole de la Voinești va fi "salvată" de Ministerul Agriculturii
Subvenții lunare de 2.250 lei pentru angajatorii care încadrează în muncă șomeri
Workshopul INDUSTRY 4.0 - Provocarea momentului, parte din proiectul START INDUSTRY 4.0, va avea loc la Târgoviște în luna decembrie
83% dintre fermieri, autorizați la plata în avans
Forumul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale - 2018, Cluj Napoca
13.454 de fermieri au primit plata în avans a sprijinului agricol
Cum te poti apara eficient de cainii agresivi
Producătorii de tomate, mai mulți cu 450%


Editorial

Țațele de la Strasbourg

GEORGE COANĂ


Este de neînțeles, pentru orice român de bun simț, ce duh necurat, ca să nu spun streche, bântuie mintea unor conaționali parlamentari în Parlamentul European de la Strasbourg, care țin morțiș să se facă de râs. De fapt, fac de râs și România. Indiferent ce cred unii și alții despre premierul Viorica Dăncilă și despre partidul al cărei membră este, eu spun că femeia asta a reușit să se... [citește tot...]Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale