Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.10.2022 00:16

În județul Dâmbovița, potrivit ultimei raportări statistice


A A

Sporul natural negativ se menține

Sporul natural negativ se menține

Ultima raportare a statisticienilor dâmbovițeni ne arată că mișcarea naturală a populației județului a evoluat într-un mod pozitiv la capitolul „nașteri și căsătorii” (s-au născut mai mulți copii și s-au întemeiat mai multe familii) și negativ la „decese și divorțuri” (s-au înregistrat mai multe decese și a crescut numărul divorțurilor)... în luna iulie 2022, față de luna precedentă!

Astfel, în luna iulie 2022 s-a înregistrat nașterea a 376 copii, cu 70 nașteri mai multe decât în luna iunie 2022. Numărul persoanelor ale căror decese au fost înregistrate în luna iulie 2022 a fost de 513, cu 54 mai multe decât în luna iunie 2022. Sporul natural a fost negativ în luna iulie 2022, de 137 persoane (născuții vii înregistrând un deficit față de decedați), la fel ca și în luna iunie 2022 (-153 persoane).

În luna iulie 2022 s-au înregistrat 4 decese la copii cu vârstă sub un an. La oficiile de stare civilă în luna iulie 2022 s-au înregistrat 482 căsătorii, cu 178 mai multe decât în luna iunie 2022. Numărul divorțurilor pronunțate prin hotărâri judecătorești definitive și conform Legii nr. 202/2010 a fost de 51, cu 11 mai multe față de luna precedentă.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Direcția Silvică a finalizat controlul anul al pădurilor din județ
116 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Creștere alarmantă a cazurilor de urgență și a accidentelor rutiere
Ziua Națională a României, marcată simplu și frumos
Rata șomajului, în ușoară creștere: 3,07%
Infracțiuni... de weekend
Mesaj de solidaritate față de victimele violenței domestice
Activitate de educație pentru promovarea integrității
Peste 3800 de persoane și-au găsit un loc de muncă
A început campania de vaccinare la vulpi


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Capacitatea administrativă a țărilor UE

Un concept mult dezbătut, încă din perioada negocierilor de aderare, a fost legată de capacitatea administrativă a țărilor europene de a implementa politicile europene. Desigur, aceasta poate varia semnificativ de la o țară la altă. Capacitatea unui stat membru de a implementa eficient politicile UE depinde de diverși factori, inclusiv de cadrul instituțional al țării, eficiența administrativă, sistemele juridice, resursele... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale