Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.11.2021 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Sporturile de sală, în regres

Sporturile de sală, în regres

Campioană en-titre, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a suferit la Voluntari al doilea eșec în cinci partide și s-a depărtat la 4 puncte de liderul Volei Alba Blaj. Mult schimbată față de sezonul trecut, echipa italianului Giovanni Caprara a pierdut cu Medgidia și Voluntari, formații pe care ar fi trebuit să le pună la respect. Chiar dacă este un an mai dificil financiar pentru sportul târgoviștean, pretențiile erau totuși altele de la echipa de volei, completată cu jucătoare titrate, de peste mări și țări.

În condițiile în care la volei rezultatele sunt mai degrabă modeste, nici cele de la baschet nu mai surprind. Un singur succes a reușit CSM Târgoviște în cinci meciuri, cu Botoșani, altfel au fost înfrângeri, cu Tg. Mureș, Satu Mare, Constanța și Alexandria. Aici, cel puțin nu prea mai sunt  pretenții, de vreme ce echipa antrenată de Cătălin Tănase nu poate efectua transferuri din străinătate, având restricții chiar și pe piața internă.

Oarecum previzibil, sporturile de echipă cunosc un regres la nivelul Clubului Sportiv Municipal, de vreme ce și finanțarea s-a mai redus. Important e ca jucătoarele să fie sănătoase și să termine onorabil competiția. Atenția e focusată pe fotbal la Târgoviște.


Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ce urmează pentru fotbalul morenar?
Sărmanii atleți
Șansa lui Neguț
Neguț, un exemplu de urmat
Pițian și-a dat seama că a greșit
Ai plecat și tu, Mircea!
Chindia poate mai mult
Echipele au de suferit din cauza arbitrilor
Luptă frumoasă în Liga a 4-a
Stăpânii sportului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crima de depopulare a României de români...

...continuă cu o halucinantă frenezie. Și, din păcate, suntem martorii muți, noi, românii, a unei Apocalipse românești. A avut dreptate, cândva, poeta Ana Blandiana: suntem un popor vegetal. Dar chiar n-aș vrea să dau o sentință, apropo de această stare de a fi, apropo de propria soartă, precum Petre Țuțea. Pentru că, atunci, ar însemna să ne pierdem orice speranță de a ne salva și a dăinui pe... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale