Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.06.2023 00:10

La naționalele de atletism


A A

Sportivii de la CSȘ Târgoviște au obținut noi medalii

Sportivii de la CSȘ Târgoviște au obținut noi medalii

* Atleții dâmbovițeni au urcat pe podium la mai multe probe, inclusiv la aruncarea discului sau a suliței

COSMIN SAVA

În perioada 27-28 mai, la București, a avut loc faza finală a Campionatului Național de Atletism, pentru Copii 1 și 2. La această competiție au luat startul și sportivi de la CSȘ Târgoviște, pregătiți de Marius Bădiceanu și Nicolae Guțoiu, iar rezultatele înregistrate au fost unele bune. Sânziana Matei a cucerit medalia de argint la probele de 800 și 1500 de metri, iar Sara Dinu a câștigat medalia de bronz la proba de 200 de metri. Sara a concurat și la proba de 300 de metri, dar s-a clasat pe locul 5. Tot pe locul 5 s-a clasat și Ștefania Zdrafcu, dar la proba de aruncarea suliței. Radu Pîrvu s-a clasat pe locul 4 la aceeași probă, în timp ce Maria Ionescu a ocupat locul 19 la proba de 800 de metri.

Fără medalie de aur

Tot la acest turneu au luat startul și elevi pregătiți de Mihai Prodan și Cornel Pătrășcan. Raisa Pătrășcan s-a clasat pe locul 3 la probele de disc C1 și suliță C2. Două medalii de bronz a câștigat și Ana Maria Varga, la disc C2 și suliță C2. Denis Băluță s-a clasat pe locul 5 la suliță C1, în timp ce Carla  Băluța a încheiat proba de suliță C1 pe locul 7. Larisa Răduță a obținut cea mai slabă clasare, locul 8 la suliță C2.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

A debutat Interliga Dâmbovița
Dublă criză la Chindia
Aninoasa și Cojasca au punctaj maxim la Liga a 5-a
Jocuri spectaculoase la Liga a 6-a
6 echipe cu același punctaj
Victorie pe Patrana
Au început lucrările la noul stadion
Roberto Ziduri rămâne lider la Liga a 4-a
Rezultat negativ
Eșec dur pentru morenari


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Universitatea „Valahia” la începutul celui de-al patrulea deceniu...

…este pregătită de a-și demonstra maturitatea. Înființată în 1992 de un grup de fondatori curajoși, înfruntând o seamă de piedici, unele găsind și sprijinul necesar în momentul de cumpănă, Universitatea „Valahia” și-a demonstrat viabilitatea, fiind pentru Târgoviște – și reiterez ce s-a mai spus de-a lungul timpului – ceea mai importantă și spectaculară realizare după revoluția din 1989, mai ales... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale