Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.11.2021 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Sportiv, contăm la nivel național

Sportiv, contăm la nivel național

În ciuda pandemiei și a dificultăților financiare, sportul dâmbovițean este bine reprezentat pe plan național la nivel de echipe, indicând aici discipline precum fotbal, baschet, volei, handbal sau fotbal tenis. Evident, cel mai vizibil este sportul rege, unde avem trei echipe de seniori, una la Liga 1, Chindia Târgoviște, și două la Liga a 3-a, FC Pucioasa și Flacăra Moreni.

Chindia este cel mai bine reprezentat club, care mai propune în competițiile naționale echipe de juniori U15 băieți și fete, U16, U17 și U19. Juniori U17, băieți și fete, U19, dar și echipă de senioare la Liga 1 susține și Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, în timp ce Grup Școlar Agricol Nucet oferă juniori U17 și U19. În total, 14 echipe din județul nostru participă în campionatele naționale de fotbal, dintre care patru la nivelul seniorilor. Pe alte discipline sportive, stăm foarte bine la nivel baschetbalistic, în special prin CSȘ Târgoviște, unde mai activează echipe de volei și de handbal, toate la juvenil.

În schimb, Clubul Sportiv Municipal Târgoviște iese în față cu echipe în primele ligi feminine de volei și de baschet, ultima fiind chiar campioana în exercițiu. Din păcate, la nivelul celorlalte orașe ale județului suferim, doar la Moreni, pe handbal, și la Pucioasa, pe baschet, mai activează, cu greu, câte o echipă de juniori. Locomotiva sportului dâmbovițean rămâne Chindia Târgoviște, pe locul 10 în prima ligă fotbalistică, care va debuta astăzi în returul competiției, printr-un meci cu Rapid București, găzduit de stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Va fi un retur de foc!

 

 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale