Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.11.2021 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Sportiv, contăm la nivel național

Sportiv, contăm la nivel național

În ciuda pandemiei și a dificultăților financiare, sportul dâmbovițean este bine reprezentat pe plan național la nivel de echipe, indicând aici discipline precum fotbal, baschet, volei, handbal sau fotbal tenis. Evident, cel mai vizibil este sportul rege, unde avem trei echipe de seniori, una la Liga 1, Chindia Târgoviște, și două la Liga a 3-a, FC Pucioasa și Flacăra Moreni.

Chindia este cel mai bine reprezentat club, care mai propune în competițiile naționale echipe de juniori U15 băieți și fete, U16, U17 și U19. Juniori U17, băieți și fete, U19, dar și echipă de senioare la Liga 1 susține și Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, în timp ce Grup Școlar Agricol Nucet oferă juniori U17 și U19. În total, 14 echipe din județul nostru participă în campionatele naționale de fotbal, dintre care patru la nivelul seniorilor. Pe alte discipline sportive, stăm foarte bine la nivel baschetbalistic, în special prin CSȘ Târgoviște, unde mai activează echipe de volei și de handbal, toate la juvenil.

În schimb, Clubul Sportiv Municipal Târgoviște iese în față cu echipe în primele ligi feminine de volei și de baschet, ultima fiind chiar campioana în exercițiu. Din păcate, la nivelul celorlalte orașe ale județului suferim, doar la Moreni, pe handbal, și la Pucioasa, pe baschet, mai activează, cu greu, câte o echipă de juniori. Locomotiva sportului dâmbovițean rămâne Chindia Târgoviște, pe locul 10 în prima ligă fotbalistică, care va debuta astăzi în returul competiției, printr-un meci cu Rapid București, găzduit de stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Va fi un retur de foc!

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ce urmează pentru fotbalul morenar?
Sărmanii atleți
Șansa lui Neguț
Neguț, un exemplu de urmat
Pițian și-a dat seama că a greșit
Ai plecat și tu, Mircea!
Chindia poate mai mult
Echipele au de suferit din cauza arbitrilor
Luptă frumoasă în Liga a 4-a
Stăpânii sportului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crima de depopulare a României de români...

...continuă cu o halucinantă frenezie. Și, din păcate, suntem martorii muți, noi, românii, a unei Apocalipse românești. A avut dreptate, cândva, poeta Ana Blandiana: suntem un popor vegetal. Dar chiar n-aș vrea să dau o sentință, apropo de această stare de a fi, apropo de propria soartă, precum Petre Țuțea. Pentru că, atunci, ar însemna să ne pierdem orice speranță de a ne salva și a dăinui pe... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale