Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.03.2020 00:18

Ieri, anunț important în plină criză de COVID-19:


A A

Spitalul Județean va avea un monitor pentru funcțiile vitale

Spitalul Județean va avea un monitor pentru funcțiile vitale

ȘTEFAN KHALIL


Noi măsuri de combatere a virusului COVID-19 luate de autoritățile dâmbovițene! Ieri a avut loc prima conferință de presă online a Partidului Social Democrat Dâmbovița. În cadrul acesteia, conducerea organizației politice formată din președintele Corneliu Ștefan - deputat, președintele executiv Titus Corlățean-senator și secretarul executiv PSD și primar al municipiului Târgoviște - Daniel Cristian Stan. Deputatul Corneliu Ștefan a anunțat în premieră că parlamentarii din cadrul PSD, alături de Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, vor sponsoriza Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, pentru a achiziționa un monitor pentru funcții vitale. Potrivit președintelui PSD Dâmbovița, banii pentru acest monitor vor veni din indemnizațiile parlamentarilor din PSD Dâmbovița. Aici vor mai contribui conducerea Primăriei Târgoviște și conducerea CJD. ,,Zilele următoare, împreună cu toți colegii parlamentari ai PSD Dâmbovița, împreună cu conducerea Primăriei Târgoviște și cu conducerea Consiliului Județean, vom sponsoriza Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște cu un monitor de funcții vitale, un monitor de care Spitalul Județean are nevoie urgent pentru bolnavii internați în această perioadă și nu numai. Este o acțiune strict a noastră, a celor din PSD Dâmbovița, și vine în aceste momente dificile pentru Spitalul Județean și pentru dâmbovițeni. Acțiunea aceasta se va desfășura în maxim 2 zile. Sponsorizarea se va face din indemnizațiile noastre... Acum, mai mult ca niciodată, spitalul din Târgoviște are nevoie de acest aparat medical. Sănătatea nu are culoare politică, nu are preț, și tocmai din acest motiv, fac un apel către toți cei care își permit, către oamenii de afaceri, către oricine poate da o mână de ajutor mai ales în această perioadă de pandemie de COVID-19”, a declarat președintele PSD Dâmbovița.

Spitalul Județean Dâmbovița va avea un aparat pentru depistarea COVID-19

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a mai declarat că va solicita conducerii CJD să regândească bugetul instituției, pentru a fi îndeplinite necesitățile pentru sistemul de sănătate din Dâmbovița. Suma pentru investiția unui aparat de detectare a virusului COVID-19 este de aproximativ 400.000 de lei, iar proiectul va fi inițiat și trimis spre aprobare în ședința de Consiliu Județean ce va avea loc astăzi, 24 martie. ,,Vreau să solicit public astăzi, tuturor consilierilor județeni, indiferent de culoarea politică, să solicit conducerii Consiliului Județean Dâmbovița, să regândească bugetul Consiliului Județean, în funcție de necesitățile privind sănătatea dâmbovițenilor. Vreau să spun că noi, cei din conducerea Partidului Social Democrat, conducerea CJD și toți consilierii județeni, mâine (n.n. astăzi), vom iniția un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al Consiliului Județean Dâmbovița, din care să aloce suma necesară pentru achiziționarea unui aparat privind depistarea COVID-19, aparat care nu există astăzi în Spitalul Județean. Valoarea acestuia este de aproximativ 400.000 de lei. Fac un apel public către consilierii județeni PNL, să fie alături de consilierii PSD, pentru sănătatea dâmbovițenilor, deoarece, sănătatea nu are nici preț, nici culoare politică. Solicit pe această cale comandamentului pentru Situații de Urgență să găsească rapid soluții pentru toate problemele din teritoriu, iar pentru cele pe care nu le putem rezolva la nivelul județului nostru, să cerem sprijin Guvernului României. Vreau să aduc aminte Comandamentului pentru Situații de Urgență, Ministerului Sănătății României, că avem nevoie urgentă la nivelul la nivelul Spitalului Județean din Târgoviște, de măști, de mănuși care vin pentru a ajuta personalul medical în această situație”, a explicat președintele organizației PSD Corneliu Ștefan.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Start dezinfecția scărilor de bloc în Târgoviște!
Pacienți pozitivi COVID-19, la Spitalul din Târgoviște
121 persoane în carantină în Dâmbovița
"Extindere conductă distribuție gaze naturale"
Conferința pentru viitorul UE, la ceasul realității
114 persoane în carantină, în Dâmbovița
"Politicienii constată, Prefectura acționează"
Noi restricții anti-coronavirus
Echipamente de protecție distribuite de ISU Dâmbovița
"Viața noastră putea să fie mai ușoară în plin război cu virusul, dar NU S-A DORIT!"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Conferința pentru viitorul UE, la ceasul realității

Nu am vrut să îmi exprim ideile în timpul acestei perioade, dar videoconferința miniștrilor afacerilor europene din 24 martie 2020 m-a convins. S-a ajuns la un acord politic privind lansarea negocierilor de aderare cu Albania și Republica Macedonia de Nord.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale