Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.04.2014 08:11

Femeile PSD au organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor,


A A

Spectacol de Paște la Târgoviște

Spectacol de Paște la Târgoviște
Casa de Culturp a Sindicatelor a fost neîncăpătoare. În public s-a aflat și Florina

❚ Manifestarea a avut și o latură caritabilă, toți social democrații prezenți la eveniment au participat financiar pentru ajutorarea unei adolescente de la Căprioru, care are nevoie de o operație costisitoare


ANA MARIA POPESCU


 

Frumusețe, Seninătate și Dragoste au fost cuvintele-cheie care au stat la baza spectacolului organizat vineri, 11 aprilie, de Organizația de Femei Social Democrate (OFSD) Dâmbovița în cinstea copiilor și nu numai, cu ocazia sfintelor Sărbători Pascale. Casa de Cultură a Sindicatelor a devenit neîncăpătoare pentru sutele de copii, părinți și bunici care au vrut să-l întâlnească pe iepuraș și să primească dulciuri de la acesta.

 

În misiunea sa de a face copiii fericiți, iepurașul de Paște a fost ajutat de personaje celebre de desene animate. De muzică și buna dispoziție s-a ocupat trupa Art Canto Morena, Corala Appassionato, Grupul Glissando, Ansamblul Fir de dor și cunoscutul tenor Vlad Miriță, care au ridicat sala în picioare și au primit ropote de aplauze. Spectacolul a avut și o latură caritabilă.

 

Toți social democrații, bărbați sau femei, prezenți la eveniment, printre care liderii Adrian Țuțuianu și Cristian Stan, au participat financiar pentru susținerea unei tinere adolescente de la Căprioru care are nevoie de o operație pentru a putea începe o nouă viață.

„OFSD Dâmbovița a dorit să le ofere tuturor copiilor câteva momente de bucurie, de voie bună. Totodată, prin această acțiune, ne-am propus să ajutăm un copil absolut special care are nevoie de noi, pentru o operație. Este vorba de Florina, a cărei poveste m-a impresionat în mod special. Ea, așa cum se află, în cârje, face naveta în fiecare zi de la Căprioru la Târgoviște pentru a studia. Este un copil special care trebuie să se bucure de tot ce înseamnă viața. Are nevoie de 270 milioane lei vechi”, a subliniat Claudia Gilia, președinte OFSD Dâmbovița.

„Acțiunea femeilor social-democrate a fost un succes, Casa Sindicatelor a fost plină, au fost foarte mulți copii, mămici, tătici, bunici. Lucrul acesta arată și ca structurile politice pot face altceva decât acțiuni de campanile electorale. Susținem și latura caritabilă. Este o modalitate de a veni în sprijinul celor care au cu adevărat nevoie, eu cred că trebuie să trecem de la clasica pomană electorală la lucruri care să țintească zonele defavorizate, familiile aflate în nevoie, bătrânii, familiile cu copii mulți. Încercăm să ne modernizăm și noi ca structură politică, odată cu modernizarea societății românești”, a declarat Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița.

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale