Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.02.2019 00:08

Pregãtiri pentru Naþionalele U22


A A

Sparring-uri tari pentru pugiliºtii de la CS Târgoviºte

Sparring-uri tari pentru pugiliºtii de la CS Târgoviºte

❚ ,,Sportivii noºtri au confirmat la concursurile de pregãtire desfãºurate la Constanþa ºi Brãila. Pânã la startul Naþionalelor U22 vom mai face anumite retuºuri, pentru a ne prezenta cât mai bine”, a declarat antrenorul Gheorghe Stan

 

C.M.

 


 

Pugiliºtii Clubului Sportiv Târgoviºte se pregãtesc la intensitate maximã pentru finala Campionatului Naþional U22, ce va avea loc la Brezoi (Râmnicu Vâlcea), în perioada 20- 24 februarie. Pentru a se afla în cea mai bunã formã la primul concurs oficial din acest an, boxerii clubului târgoviºtean au participat la câteva sparring-uri la Constanþa ºi Brãila. Potrivit antrenorului Gheorghe Stan, meciurile disputate la început de 2019 au fost mai mult decât utile pentru pugiliºtii de la CS Târgoviºte. ,,Sportivii noºtri au confirmat la concursurile de pregãtire desfãºurate la Constanþa ºi Brãila. Au boxat foarte bine ºi au arãtat cã în mare parte sunt pregãtiþi pentru finala Campionatului Naþional U22. Pânã la startul Naþionalelor U22 vom mai face anumite retuºuri, pentru a ne prezenta cât mai bine. Am avut parte de teste utile, iar pe aceastã cale mulþumim conducerii clubului, care ne-a ajutat din plin pentru a face deplasarea la cele douã concursuri”, a declarat Gheorghe Stan. Pugiliºtii de la CS Târgoviºte care au luat parte la turneele de verificare din ultima perioadã au fost Denisa Lakatoºi (cat. 54 kg), Florin Roman (91 kg), Gabriel ªtefan (81 kg), Luis Trandafir (75 kg), Adrian Gore (52 kg), Nicolae Panait (54 kg) ºi Andrei Luca (60 kg).



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigã Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a pãrãsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplinã și Eticã
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sã nu ne uitãm istoria

Când îþi uiþi istoria, ca popor, efectul este unul singur ºi tragic: eºti exclus din istorie. Când, de bunãvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildã de la tiranii inventatori ai globalizãrii neo-marxiste – îþi uiþi trecutul, mai ales lecþiile sale existenþiale, este bine ºtiut/ºi de ºtiut cã nu ai posibilitatea sã-þi prevezi ºi, astfel, sã-þi construieºti viitorul.

[citeºte tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale