Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.03.2023 00:14

La Casa de Sănătate Dâmbovița, de la un an la altul...


A A

Solicitări tot mai mari pentru dispozitive medicale

Solicitări tot mai mari pentru dispozitive medicale

*,,Pentru pacienții care au nevoie de aparate de oxigen, pentru pacienții  care au nevoie de stome dar și pentru pacienții minori nu există timp de așteptare, deciziile se eliberază pe loc’’

 

A crescut numărul dâmbovițenilor care au nevoie de dispozitive medicale! Acest lucru reiese din situația statistică aferentă perioadei 2021-2022 – 2023 (primul trimestru) a Casei de Sănătate Dâmbovița prezentată de directorul instituției, Cristina Sima în cadrul unei conferințe de presă. Solicitările tot mai mari, pe partea de dispozitive medicale, au condus în mod inevitabil la suplimentarea creditelor de angajament pentru dispozitive medicale de la 5589 mii lei la 5930 mii lei.  De asemenea, reprezentanții CAS Dâmbovița transmit că pentru pacienții care au nevoie de aparate de oxigen sau de stome, dar și pentru pacienții minori nu există timp de așteptare, pentru aceștia deciziile se eliberază pe loc.

„Un punct nevralgic este situația dispozitivelor medicale eliberate în anii 2021-2022 și în primul trimestru din 2023. Dacă în 2021 am avut 11.720 de pacienți care au beneficiat de dispozitive medicale, în 2022 s-a înregistrat o creștere de 1235 de pacienți și am asigurat dispozitive medicale pentru 12.955 de pacienți, iar la nivelul ianuarie- februarie 2023 deja am emis decizii pentru 3004 pacienți. Ca și credite de angajament am crescut de la 5589 mii lei la 5930 mii lei. Am redus și listele de așteptare și timpul de așteptare și încercăm să facem mult mai mult pentru că oamenii chiar au nevoie de aceste dispozitive. Pentru pacienții care au nevoie de aparate de oxigen, pentru pacienții  care au nevoie de stome dar și pentru pacienții minori nu există timp de așteptare, deciziile se eliberază pe loc. Pentru proteze auditive sau cărucior cu rotile... timpul de așteptare este în jur de 30 de zile”, a declarat Cristina Sima, directorul executiv al Casei de Sănătate Dâmbovița.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Muzeul Scriitorilor Dâmbovițeni a fost redeschis
Răsucire iohannistă cu... sticlă spartă
Undă verde pentru construcția rețelei de gaze naturale
Uniunea Sanitas Dâmbovița, alături de colegii de la nivel național
Activitate dedicată Zilei Internaționale a Copilului
Parada Copiilor, bucuria a peste 4000 de copii, părinți și bunici la Târgoviște
Ședință festivă a CJD desfășurată la Palatul Brâncovenesc
O grevă care anunță marea furtună românească
Gala de Excelență a Județului Dâmbovița
Ziua Internațională a Copiilor este sărbătorită astăzi la TârgoviștePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Răsucire iohannistă cu... sticlă spartă

Domnia sa președintele României Klaus Werner Iohannis este neamț ca obârșie etnică. Și, de la un neamț te aștepți să fie exact, nu-i așa, ca un neamț precis, ca un „Mercedes”. Dar Domnia sa Klaus Werner Iohannis este neamț de-al nostru, de pe malul Cibinului, așa că s-a molipsit de unele metehne mioritice. Asta e.

Deunăzi a apărut măreț, nu pentru că ar avea vreun metru și optzeci de centimetri, ci, pur... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale