Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.05.2023 00:16

Președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște semnalează:


A A

Societățile private mari din Târgoviște merg foarte bine

Societățile private mari din Târgoviște merg foarte bine

*„Toate societățile din mediul privat pe care le gestionez eu au încheiat anul financiar 2022 foarte bine” *„Nu sunt probleme, ca să ne înțelegem, cu toată criza de gaz, de energie, lucrurile merg bine”

 

În ciuda multiplelor crize prin care trece Europa, și implicit România, din cauza războiului de la granița țării, respectiv criza economică, energetică, umanitară, etc, societățile mari, cu capital privat din municipiul Târgoviște, în mod special cele cu profil metalugic, merg foarte bine. Potrivit liderului de sindicat, Nicolae Dragodănescu, activitatea acestora a „duduit” anul trecut, fapt care se va reflecta și în situațiile financiar - contabile pe anul 2022 ale acestor companii, că tot ne aflăm în perioada depunerii bilanțurilor contabile. Nicolae Dragodănescu susține că salariile minime, în aceste societăți, au ajuns la peste 5000 de lei și că acesta este trendul.

„Toate societățile din mediul privat pe care le gestionez eu au încheiat anul financiar 2022 foarte bine. Acum se depun bilanțurile și vedem cum stau lucrurile... Cel puțin pe partea de metalurgie, respectiv societățile  Oțelinox, Erdemir, Cromsteel au duduit, ca să ne exprimăm așa, mai plastic, lucrurile merg foarte bine. Salariile, de exemplu la Cromsteel, au crescut semnificativ, adică au crescut cu 1048 lei începând cu luna aprilie și vor crește cu încă 100 de lei din luna mai. Au ajuns la salarii minime de 5148 de lei și cam acesta este trendul. Acolo unde merge treaba bine, lucrurile merg bine și unde sunt sindicate. Deci nu sunt probleme, ca să ne înțelegem, cu toată criza de gaz, de energie, lucrurile merg bine”, ne-a declarat ieri președintele Sindicatului ,,Valahia’’ Târgoviște, Nicolae Dragodănescu.

 

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Campania 2022 de scheme de sprijin cuplat în sectorul vegetal
Rata șomajului, în scădere: 3,07%
"Calitatea vieții pensionarilor din România trebuie îmbunătățită"
384 de fermieri dâmbovițeni s-au înscris în Programul de tomate
Avansează lucrările la rețeaua de canalizare
Conferința ”Educație financiară pentru creșterea afacerilor și dezvoltarea economică”
673 de locuri de muncă disponibile
Pensionarii nu ies în stradă pentru proteste
676 de locuri de muncă disponibile
Fondurile de vânătoare, la mare căutarePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Răsucire iohannistă cu... sticlă spartă

Domnia sa președintele României Klaus Werner Iohannis este neamț ca obârșie etnică. Și, de la un neamț te aștepți să fie exact, nu-i așa, ca un neamț precis, ca un „Mercedes”. Dar Domnia sa Klaus Werner Iohannis este neamț de-al nostru, de pe malul Cibinului, așa că s-a molipsit de unele metehne mioritice. Asta e.

Deunăzi a apărut măreț, nu pentru că ar avea vreun metru și optzeci de centimetri, ci, pur... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale