Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.01.2021 00:17

Sindicatul dascălilor dâmbovițeni, dezamăgit


A A

SLI Dâmbovița, lăsat cu buza umflată de o firmă de asigurări

SLI Dâmbovița, lăsat cu buza umflată de o firmă de asigurări

❚ Potrivit liderului sindical, contractul a fost încheiat cu societatea respectivă la sugestia Ministerului Educației, numai că serviciile oferite nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor ❚ „Numărul membrilor noștri de sindicat care ar fi trebuit să primească ajutoare s-a diminuat atât numeric, dar și ca sume”

 

VIOLETA STANCIU


Președintele Sindicatului Liber din Învățământ (SLI) Dâmbovița, prof. Emil Poamă și-a arătat, la cea mai recentă conferință de presă, nemulțumirea față de serviciile oferite de o societate de asigurări cu care sindicatul a încheiat un contract de asigurare pentru membrii de sindicat! Potrivit liderului de sindicat, contractul a fost încheiat cu societatea respectivă la sugestia Ministerului Educației, numai că serviciile oferite nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Ba mai mult, Emil Poamă spune că unele lucruri nu s-au spus de la bun început, iar „regulile jocului s-au modificat în timpul locului” și o serie de ajutoare bănești au fost scoase din lista celor care trebuia să fie incluse, ca sistem de ajutoare. „Acum un an am încheiat, la sugestia Ministerului Educației, un contract cu o firmă de asigurări prin care am încercat să obținem niște sume mai generoase, mai bune pentru diverse evenimente din activitatea sindicatului. Mă refer la ajutoare materiale, diverse alte servicii pe care ar fi trebuit să ni le asigure societatea de asigurări cu care noi am făcut contractul de asigurări respectiv. Din păcate, a apărut în relația noastră cu ei un moment tensionat pentru că nu ne-au spus de la bun început sau au modificat, în timpul jocului, regulile și o serie de ajutoare bănești au fost scoase din lista celor care trebuia să fie incluse, ca sistem de ajutoare. Din motivul acesta, relația cu această societate de asigurări s-a cam tensionat, pentru că numărul membrilor noștri de sindicat care ar fi trebuit să primească aceste ajutoare de la această societate de asigurări s-a diminuat atât numeric, dar și ca sume. Am avut un moment mai puțin plăcut. Să vedem, o să facem o analiză riguroasă, pentru că contractul nostru cu ei se termină pe 29 ianuarie 2021. Până atunci trebuie să stabilim dacă a fost benefic pentru noi, pentru că pe lângă ajutoarele pe care le-au promis ei că le dau și nu le-au dat, noi, în paralel, a trebuit să le dăm noi celor care erau refuzați pe motiv că nu îndeplinesc nu știu ce condiții. Una este chiar stupidă, dacă ai murit că erai bolnav, e un motiv pentru care nu te pot plăti! Au creat o serie de piedici în ceea ce privește obținerea unor ajutoare de la ei. Repet, facem o analiză temeinică asupra acestui contract, dacă se va remedia sau se va propune o formă mult mai avantajoasă de contract...”, a punctat președintele Sindicatului Liber din Învățământ (SLI) Dâmbovița, prof. Emil Poamă, la conferința de presă de bilanț de la sfârșitul anului 2020.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Mari poeți români, omagiați la Muzeul "Casa Romanței" din Târgoviște
"Scoală-te și du-te, credința ta te-a mântuit!"
Sondaj printre copii: 56,8% dintre ei vor redeschiderea școlilor
Târgoviștea ar putea avea un teatru pentru copii ultra-modern
Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște ridică cortina!
39 de unități școlare vor primi dotări IT
"Protestele în educație vor fi inevitabile"
Programul Teleșcoala va continua și după redeschiderea școlilor!
Sărbătoarea Botezului Domnului - 2021
Inspectoratul Școlar, pregătit pentru reluarea învățământului fizic


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Eminescu are mereu dreptate...

... în tot ceea ce a scris ca ziarist – de fapt, a fost și este cel mai mare om de presă român incontestabil -, căci ce a înfierat ieri este și acum, după un veac și mai bine, perfect valabil când vine vorba de ceea ce numim clasă politică. De bună seamă el este Poetul Național.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale