Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.06.2022 00:17

La Târgoviște,


A A

SJUT, în continuă transformare și modernizare!

SJUT, în continuă transformare și modernizare!

*„Continuăm implementarea tuturor cerințelor necesare pentru acreditarea spitalului pentru ca acesta și pacienții să poată beneficia de mai multe avantaje”

 

În ultimul timp s-au petrecut multe transformări importante la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT), atât în plan investițional, cât și din punct de vedere al resurselor umane atrase! Despre toate aceste lucruri a vorbit purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște (SJUT), dr. Elena Firoiu, în cadrul unei recente conferințe de presă, când a trecut în revistă ultimele ,,mișcări de trupe’’ de la cea mai mare și importantă unitate medicală din județul Dâmbovița.   

 ,,Pe majoritatea secțiilor spitalului au fost angajați prin concurs medici specialiști, precum și rezidenți de  de anul 3,4 și 5, inclusiv hematolog și personal medical calificat în compartimentul de chirurgie cardiovasculară. De asemenea au fost angajați registratori medicali, asistenți medicali, brancardieri, infirmieri, personal de îngrijire. S-a efectuat renovarea blocului alimentar, toate mesele fiind servite în caserole individuale și pe tipuri de diete. S-au început lucrările de reabilitare, extindere și modernizare a secției UPU, proiect în valoare de 8 milioane de lei care se află deja în implementare. De asemenea la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște au început lucrările de extindere ale Ambulatoriului de Specialitate în parcarea din spatele secțiilor de reumatologie, oncologie și diabet. S-a amenajat o sală de așteptare pentru aparținătorii pacienților aduși la UPU, pentru că era mare nevoie, într-unul dintre modulele tip container medical din fața Pavilionului central al spitalului. În sfârșit avem mai mult personal specializat pentru pază și ordine, s-au redeschis secția medicină internă și compartimentul de radiologie de la Voinești și de asemenea continuăm implementarea tuturor cerințelor necesare pentru acreditarea spitalului pentru ca acesta și pacienții să poată beneficia de mai multe avantaje’’, a precizat purtătorul de cuvânt de la SJUT, dr. Elena Firoiu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

356 de locuri de muncă disponibile
„Nemulțumirile profesorilor, tot mai evidente”
Primele bare laminate, în producție la Târgoviște
Prima de inserție – Stimulent acordat absolvenților care se angajează!
194 angajări după recenta Bursă generală a locurilor de muncă
„Micii fermieri nu sunt foarte bine organizați și nu sunt foarte bine reprezentați”
Tichetele valorice, înlocuite de carduri la Centrul de Transfuzii
Primăria Runcu pregătește noi asfaltări în localitate
Ajutor de minimis pentru producția de cartof
UPS Dragomirești, la mâna unui furnizor român de componente!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Jurnal de război. Suntem înecați într-o lacrimă cât Pământul (I)

GEORGE COANDĂ


Și au trecut trei luni din halucinantul război al lui Putin în Ucraina. În tot acest timp al groazei, românii, că doar nebunia lovește cu rachetele iadului chiar în pragul de la Răsărit – nu este o figură de stil – al României, au stat și stau cu sufletul la gură. Din păcate, armata ucraineană, după câteva contraofensive de etapă, în unele locuri... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale