Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.03.2015 00:12

Ieri, în conferință de presă, s-a lămurit...


A A

Situația dezertărilor din Organizațiile PSD Râu Alb și Crevedia

Situația dezertărilor din Organizațiile PSD Râu Alb și Crevedia
Liviu Vasilescu, purtător de cuvânt PSD Dâmbovița

❚ Liviu Vasilescu, purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, a explicat așa-zisele plecări „în masă” de la aceste două organizații ❚ În ceea ce privește organizația Râu Alb, a plecat la UNPR fostul președinte al organizației PSD și fost candidat la primărie, nemulțumit de faptul că s-a trezit coleg cu „migratori” din alt partid politic ❚ La Crevedia, potrivit lui Liviu Vasilescu, situația este și mai simplă: cei cinci foști socialdemocrați sunt de fapt plecați din septembrie 2014 din partid, dar abia acum au ales s-o facă și public, ca o poziționare în vederea alegerilor locale din 2016

VIOLETA STANCIU


PSD Dâmbovița, prin vocea purtătorului de cuvânt, Liviu Vasilescu, a luat ieri poziție față de așa zisele dezertări „în masă” din partid, respectiv din Organizațiile PSD Râu Alb și Crevedia.

Deși s-a spus inițial că la Organizația PSD Râu Alb majoritatea membrilor de partid ar fi migrat către UNPR, în realitate singurul plecat la „progresiști” este fostul președinte al Organizației PSD, Petre Coman.

 

Râu Alb: „Petre Coman a plecat

doar cu soția la UNPR și nu e nicio pagubă”

În opinia purtătorului de cuvânt al PSD Dâmbovița, Liviu Vasilescu, decizia lui Petre Coman nu reprezintă altceva decât o poziționare a acestuia pentru viitoarele alegeri locale din 2016, cu scopul de a obține susținerea altei formațiuni politice pentru a candida la funcția de primar.

„S-a spus că majoritatea membrilor de partid ar fi migrat către o altă formațiune politică. Vă spun din capul locului că nu este adevărat. Fostul președinte al organizației și candidat la funcția de primar din partea PSD în 2012, dl Petre Coman, este adevărat a plecat la UNPR. Dar este singurul care a plecat! Nemulțumirea acestuia era legată de faptul că dl Preda Cătălin, actualul primar, viceprimarul, dar și o parte dintre consilierii locali care au candidat pe listele altui partid politic au decis să se alăture echipei PSD de acolo. Legat de cei 200 de membri, Organizația PSD de la Râu Alb nu a avut niciodată în istoria recentă atâția membri. În proxima ședință a Biroului Permanent Județean, vom alege și vom desemna o conducere interimară a organizației care să asigure funcționarea normală a acesteia până la organizarea de alegeri. Sunt convins că dl Petre Coman a plecat doar cu soția la UNPR și nu e nicio pagubă”, a mai punctat Liviu Vasilescu.

 

Crevedia: „Cinci oameni care au plecat nu reprezintă o organizație”

O situație asemănătoare, dar cu cinci dezertări din partid, a înregistrat-o și Organizația PSD Crevedia.

„Nu a plecat nicio organizație din Crevedia. Cele cinci persoane nu reprezintă noțiunea de organizație, ei sunt plecați încă din septembrie 2014 din PSD. Prima dată au fost independenți, apoi au susținut PNL și candidatura lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidențiale din 2014. Acum acest gest al lor nu reprezintă decât o poziționare tot în vederea alegerilor locale din 2016. Vor să candideze pe diferite funcții și vor sprijinul unui partid politic. Cei cinci oameni care au plecat nu reprezintă o organizație”, a mai menționat purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, Liviu Vasilescu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale