Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.07.2022 00:17

Semnalul PNL Dâmbovița


A A

Sistemul e-Factura bulversează mediul de afaceri?

Sistemul e-Factura bulversează mediul de afaceri?

*Totuși, președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, afirmă că „după ce se intră într-o rutină sau se simplifică puțin din punct de vedere digital, toată treaba va ajuta bugetul”

 

De la 1 iulie 2022, relațiile dintre mediul de afaceri cu instituțiile statului și cu Fiscul, se digitalizează. În cadrul unei conferințe de presă, senatorul PNL Dâmbovița, Virgil Guran, a abordat acest subiect. Politicianul a subliniat faptul că acest nou sistem bulversează mediul de afaceri, dar spune că dificultățile sunt întâmpinate la început, după care lumea se va obișnui cu noul sistem. Președintele PNL Dâmbovița a mai spus că inclusiv el deține o firmă privată, iar personalul de la contabilitate și-a „prins urechile” când a fost nevoit să lucreze cu e-Factura. Astfel, Virgil Guran a concluzionat că acest nou sistem de digitalizare va ajuta și bugetul din România, pentru că nu se va mai ajunge la ilegalități.

„În ceea ce privește sistemul e-Factura, pot să spun că și eu am un dezavantaj. În primul rând, sunt om de afaceri, că asta am făcut din 1990 încoace și înțeleg sistemul, în același timp, mă și lovesc de sistem. Vă spun că în primă fază, cu acest sistem e-Factura, și-au «prins urechile» cei de la contabilitate de pe la mine de la firmă. Este o măsură care da, putem spune că bulversează, mai ales pentru cei care nu au făcut ilegalități și și-au văzut de treabă. Dar, după ce ne vom pregăti puțin mai bine pentru asta, pentru că știți foarte bine că sistemul nostru nu este ca cel din afară, după ce se intră într-o rutină sau se simplifică puțin din punct de vedere digital toată treaba va ajuta bugetul. Vă spun un lucru, am trăit ca om de afaceri și haiducia aia de prin 1991 – 1992 când nu știau nici cei care veneau în control legile, dar noi… Eu fusesem ofițer în Armata Română, nu pricepeam economia. Așa că putem spune că a venit  momentul în care toată lumea trebuie să plătească un impozit”, a transmis Virgil Guran, senatorul PNL Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Domnule ministru Câciu, de ce îi urâți pe românii care au contracte part-time?"
"Polițiștii să ne întrebe dacă am reușit și noi să mărim salariile"
„Doar 15% din firme au reziliat contractele”
„Criza forței de muncă pentru constructori”
„Se joacă ping pong cu ordinea publică”
„Este unica soluție pentru România”
„Drumul Expres București-Târgoviște este în grafic cu evoluția proiectării”
Recenzarea, subiect fierbinte la ședința ordinară a Colegiului Prefectural Dâmbovița
Primele lucrări la DN 71 mai au de așteptat
Virgil Guran nu este interesat de funcția de Președinte interimar al Senatului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cui îi aparține România?

George Coandă


Vreți un răspuns pe bune? Iată-l: în nici un caz ăstora care sunt români. De-a lungul atâtor ani de când tot dau cu subsemnatul pe editoriale, am mai spus câte ceva pe această temă, dar, de data asta, întrebarea am pus-o oablă pentru că, așa cum arată România, simțeam o amarnică nevoie s-o spun.

Vedeți, după zavera aia din... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale