Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.07.2015 00:20

După două runde de negocieri și compromisuri din ambele tabere,


A A

SISDDAN a semnat Contractul Colectiv de Muncă la UVT

SISDDAN a semnat Contractul Colectiv de Muncă la UVT
Nicolae Dragodănescu, liderul CNS "Cartel Alfa" Dâmbovița

❚ Astăzi va fi înregistrat documentul semnat de sindicat în urma concilierii mediate de ITM Dâmbovița ❚ Salariații din cadrul UVT, în baza acestui document însușit de administrație, vor avea dreptul la încă cinci zile de concediu suplimentar ❚ Tichetele de vacanță vor fi acordate începând cu anul 2016, iar valoarea acestora va fi stabilită în luna decembrie

VIRGIL VOINESCU


Procedura de negociere și conciliere între Sindicatul din Învățământul Superior Didactic, Didactic Auxiliar și Nedidactic (SISDDAN) Valahia și administrația Universității Valahia Târgoviște sa dovedit rodnică.

Potrivit liderului Confederației Naționale Sindicale (CNS) Cartel Alfa, Nicolae Dragodănescu, la cea de-a doua rundă de conciliere de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Dâmbovița s-a ajuns la consens privind punctele divergente și s-a convenit semnarea Contractului Colectiv de Muncă. Astfel, salariații din cadrul UVT, în baza acestui document însușit de administrație, vor avea dreptul la încă cinci zile de concediu suplimentar.

„Vizavi de voucherele de vacanță, situația a fost și ea rezolvată”, a spus liderul CNS „Cartel Alfa” Dâmbovița, Nicolae Dragodănescu.

El a arătat că voucherele de vacanță vor fi acordate începând cu anul 2016, iar valoarea acestora va fi stabilită în luna decembrie, înaintea aprobării Bugetului de Venituri și Cheltuieli al UVT în comisie paritară. „Sunt două prevederi foarte importante care au dus la stingerea conflictului de muncă și finalizarea negocierilor”, a mai spus Dragodănescu. Potrivit legislației, astăzi urmează ca documentul să fie înregistrat.

 

Voucherele de vacanță - mărul discordiei

Vă reamintim că pe 20 iulie a avut loc prima încercare de găsire a unor soluții pentru rezolvarea conflictului apărut între Sindicatul din Învățământul Superior Didactic, Didactic Auxiliar și Nedidactic (SISDDAN) Valahia și administrația universității privind divergența creată în legătură cu noul Contract de Muncă pe 2015. Voucherele de vacanță au fost mărul discordiei între sindicat și universitate.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de maria la 04.08.2015 08:42

Poate sa ne explice si noua cineva cum vine treaba cu cele 5 zile de CO suplimentare?? Va intreb deoarece salariatii au primit in data de 31.07.2015 o adresa prin care sunt anuntati ca li se taie 1 zi de CO pe 2015. Cum este de fapt, stimata conducere a UVT???


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Sfânta Maria Egipteanca: Exemplu de transformare și smerenie
Trasee culturale prin Târgoviște
Noi succese ale micilor balerine din Târgoviște
„Cavaleri de Târgoviște”
Urcând treptele duhovnicești spre Înviere
Programul național pentru reducerea abandonului școlar
Nouă achiziție de carte veche la Arhiepiscopia Târgoviștei
Copiii de la Centrul de zi „Sfânta Maria” în vizită la Mănăstirea Bâldana
Ajutor pentru Centrul de copii cu Autism și Sindrom Down „Sfânta Maria”
Meditație la Duminica a 3-a din Post


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale