Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.09.2022 00:11

„Pentru noi, firimituri, pentru ei, toată felia”


A A

Sindicatele din Poliție, revoltate de mărirea salariilor parlamentarilor

Sindicatele din Poliție, revoltate de mărirea salariilor parlamentarilor

*Sindicaliștii SNPPC consideră acest demers „o scamatorie sfidătoare la adresa tuturor celor oropsiți de politica salarială jalnică adoptată în ultimii ani”

 

Parlamentarii care și-au votat singuri majorarea salarială de 25%, prevedere care se aplică tuturor demnitarilor, și-au dat singuri foc la valiză, pentru că au reușit să-și pună în cap toate sindicatele dar în mod special pe cele din Poliție, cărora guvernanții le tot spun de luni bune, în urma protestelor de stradă, că nu sunt bani pentru majorarea salariilor, respectiv pentru punerea în aplicare a Legii 153! Liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan, ne-a trimis ieri comunicatul de presă al colegilor de la Federația Națională a Sindicatelor din Poliție și Personalului Contractual în care se anunță reluarea protestelor, dar la o altă dimensiune.

,,Senatorii ne-au pus-o, miercuri, de mămăligă. Ce au făcut, mai exact? Printr-o scamatorie sfidătoare la adresa tuturor celor oropsiți de politica salarială jalnică adoptată în ultimii ani, senatorii au votat o majorare consistentă pentru toată Administrația prezidențială, angajații guvernamentali și asimilații acestora, miniștrii și ceilalți demnitari din toate instituțiile de stat, parlamentari și funcționarii care-i deservesc, angajații din toată Administrația publică, inclusiv pentru aleșii locali – primari, viceprimari, consilieri etc. Îi reamintim domnului vicepremier că și noi i-am cerut, în vara asta, dumnealui, dar și coaliției din care face parte, eficientizarea serviciului polițienesc, ceea ce presupune inclusiv o salarizare pe măsură, nu de 2.200-2.300 lei, cât are un polițist, încadrat acum, cu un salariu batjocoritor și alte drepturi financiare calculate la valori de referință din 2009. Polițist aflat tot în slujba comunității, ca și domnul vicepremier, ca și domnii parlamentari, ca și domnul primar. În concluzie, așa cum am mai declarat: nu renunțăm la lupta sindicală și, în curând, vom relua protestele, la o altă dimensiune”, se arată în comunicatul de presă al celor de la FSNPPC.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reabilitarea infrastructurii rutiere din Runcu
Progrese de amploare pentru trei investiții din comuna Raciu
„Valurile sunt prea mari și ei nu mai stăpânesc barca”
Salariații din industria de Apărare respectarea promisiunii Guvernului
„Anul acesta vor fi 200 de gospodării abonate la gaze”
Regenerarea pădurilor în Dâmbovița
Atragerea investițiilor publice și private, preocuparea permanentă a autorităților locale
248 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Ghid de facilități fiscale
699 de locuri de muncă disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale