Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.01.2021 00:21

Semnal sindical din Dâmbovița:


A A

Sindicatele din Industria de Apărare cer audiență la Ministrul Economiei

Sindicatele din Industria de Apărare cer audiență la Ministrul Economiei

❚ „Solicitarea noastră către domnul ministru al Economiei, și chiar am luat această decizie la nivelul ASIAA, estre de a forța nota și să condiționăm întâlnirea înainte de aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli” (Constantin Bucuroiu, lider de sindicat)

 

VIOLETA STANCIU


Liderii de sindicat din industria de apărare vor să se întâlnească în regim de urgență cu noul ministru al Economiei, Claudiu Năsui pentru a afla direct de la acesta care sunt planurile și intențiile domniei sale vizavi de industria de profil a țării! La rândul său, ministrul a cerut o păsuire pentru a se pune la punct cu problemele din acest domeniu, mai ales că acestea nu sunt deloc puține. Însă, potrivit liderului de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu, președintele Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică (ASIAA), întâlnirea cu ministrul Economiei trebuie să aibă loc înainte de aprobarea bugetului de stat, pentru că multe dintre problemele acestei industrii depind de buget. „Noi am înaintat către Ministerul Economiei o adresă cu mai multe puncte care privesc problemele cu care ne confruntăm în industria de apărare, dar și continuarea programelor de investiții, dezvoltarea contractelor și comenzilor, problema personalului din industria de apărare și atragerea tineretului către noi, dar și problema salarizării și bineînțeles relațiile cu Ministerul Apărării Naționale. În urma acestei adrese, noul ministru al Economiei, Claudiu Năsui ne-a transmis un răspuns prin care își arată disponibilitatea de a avea o întâlnire și chiar menționează că își dorește o întâlnire cu sindicatele din industria de apărare pentru a discuta toate aceste probleme, dar rugămintea sa este să acceptăm o perioadă de timp de informare ca să poată să intre în cunoștință de cauză pe industria de apărare, pe problemele pe care noi le-am ridicat. Asta nu înseamnă că noi suntem foarte liniștiți.. Colegii mei din industria de apărare și aeronautică mă tot sună și mă întreabă când are loc întâlnirea cu ministrul Economiei, iar graba este că dorim să avem această întâlnire înainte de aprobarea bugetului, pentru că sunt și lucruri legate de buget care ne privesc și mă refer la investițiile solicitate, la programul de modernizare al Companiei ROMARM, de reorganizare. Deci solicitarea noastră către domnul ministru al Economiei, și chiar am luat această decizie la nivelul ASIAA, estre de a forța nota și să condiționăm întâlnirea înainte de aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli”, ne-a declarat președintele Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică (ASIAA), Constantin Bucuroiu, lider de sindicat la Uzina Automecanica Moreni.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Terenurile din extravilan nu se pot vinde fără avizul Direcției Agricole Dâmbovița"
"Apărarea nu e o gaură neagră! USR nu are decizia în România"
Se depun cererile unice de sprijin… la APIA Dâmbovița
Lansarea proiectului ”REABILITAREA, MODERNIZAREA, DEZVOLTAREA ȘI ECHIPAREA INFRASTRUCTURII EDUCAȚIONALE ȘCOALA CU CLASELE I-VIII SAT POROINICA, COMUNA MĂTĂSARU, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA"
Agricultorii își pregătesc terenurile în vederea însămânțării
"Rezolvarea problemei COS Târgoviște va fi decisă în coaliție"
Numărul salariaților, în scădere ușoară!
Care sunt costurile pe care le implică deschiderea unei afaceri online?
"Chemăm pe cei interesați de soarta COS Târgoviște în fața Ministerului Economiei"
Salariații COST vor pleca definitiv în șomaj


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Multilateralismul global în Conferință despre viitorul Europei? (I)

Acum exact un an, împreună cu profesorul Vasile Pușcaș organizasem o dezbatere la Bruxelles în care făceam conexiunea dintre partidele politice europene și evoluția guvernării mondiale. 

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale