Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.11.2021 00:12

Liderul sindical de la Moreni, Constantin Bucuroiu,


A A

Sindicaliștii din Apărare cer guvernanților să sprijine industria

Sindicaliștii din Apărare cer guvernanților să sprijine industria

*„Este nevoie ca industria să progreseze pentru că se vede foarte clar că una este să ai venituri din consum și alta este să ai venituri certe și sigure din producție”

 

Nicolae Ciucă a fost desemnat de PNL pentru a fi propunerea de premier al României din partea Alianței PSD-PNL-UDMR! Liberali au decis ieri, prin vot unanim, să-l mandateze pe fostul ministru al Apărării să conducă negocierile pentru formarea noului Guvern, urmând ca propunerea să fie discutată și cu PSD. Liderul de sindicat din industria de Apărare, Constantin Bucuroiu, ne-a declarat că așteaptă de ceva timp să se producă această așezare a lucrurilor în zona politică, pentru ca și economia să poată funcționa normal.

„Cîțu în momentul de față face un joc periculos”

„Am avut o discuție telefonică prietenească cu d-ul Nicolare Ciucă referitoare la situația politică actuală. Dumnealui mi-a spus că, din partea sa, dacă lucrurile se desfășoară în așa fel încât să preia funcția de prim ministru își va face datoria, iar dacă nu se va întâmpla acest lucru se va întoarce la Ministerul Apărării Naționale, unde, la fel, va încerca să-și facă datoria, să ne sprijine și ne asigură în continuare de o relație foarte foarte bună în continuare cu sindicatele. În schimb, Cîțu în momentul de față face un joc periculos care arată foarte clar că mintea lui nu-i stă la ce se întâmplă cu România și cu poporul român, îi stă la funcția sa și cred că temerea lui este că odată pierdută funcția nu va mai fi pe nicăieri. Eu, ca om care mă ocup de soarta unor salariați din industria de apărare și aeronautică sper să fie cât mai repede această așezare, pentru că, vă spun, suferim și suferim foarte mult în economie. Mă gândesc că odată ajunși la putere și cei de stânga vor sprijini mai mult industria pentru că este nevoie ca industria să progreseze pentru că se vede foarte clar că una este să ai venituri din consum și alta este să ai venituri certe și sigure din producție”, a declarat liderul de sindicat din industria de apărare, Constantin Bucuroiu, președintele ASIAA.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Miniștrii PSD vor asigura stabilitate țării”
Ședința ordinară CJD, tensionată
Ședință fulger la CLM Târgoviște
„Să-i sancționăm pe bolnavi? Niciodată!”
„Problema câinilor fără stăpân în Stațiunea Peștera-Padina devine una foarte gravă”
Fuziunea PNL cu PMP naște controverse în Dâmbovița
Statul plătește, companiile din energie încasează!
A 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗹𝗮𝗻𝘀𝗮𝘁ă 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝘂𝗿𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗲ș⻾
Trei proiecte depuse pe programul Anghel Saligny
„Nici președintele și nici partidele nu pun cetățeanul și țara mai presus de procentele politice”
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale