Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.10.2021 00:17

Ieri,


A A

Simpozion dedicat Zilei Armatei Române

Simpozion dedicat Zilei Armatei Române

*Evenimentul și-a propus să aducă un omagiu Armatei Române pentru a menține vie, în conștiința românilor, flacăra respectului și a recunoștinței față de forțele militare ale României

 

Cercul Militar din municipiul Târgoviște a găzduit ieri, 21 octombrie 2021, un simpozion dedicat Zilei Armatei Române. Organizat de Garnizoana Târgoviște și filiala Mihai Viteazul a Asociației Naționale „Cultul Eroilor”, evenimentul și-a propus să aducă un omagiu Armatei Române pentru a menține vie, în conștiința românilor, flacăra respectului și a recunoștinței față de forțele militare ale României care s-au aflat dintotdeauna la datorie, pentru a apăra patria și neamul românesc.

Manifestarea a debutat cu intonarea Imnului Național al României și a continuat cu mesaje din partea autorităților locale și județene. De asemenea, în cadrul acestui eveniment, a fost lansat numărul 3 - 4 al Revistei „Eroica” - ediție dedicată Zilei Armatei Române, și a fost prezentată o serie de comunicări științifice susținute de: prof. dr. George Coandă și gl .lt. (rtr) Virgil Bălăceanu, din partea Asociației Ofițerilor în Rezervă din România.

Mesajul președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a fost transmis de secretarul general al județului, Dănuț Nicolae Popa Stănescu: „Venim întotdeauna cu plăcere la astfel de evenimente, mai ales că, astăzi, se lansează al treilea număr al revistei Eroica – ediție dedicată Zilei Armatei Române. Este de datoria noastră să transmitem viitoarelor generații mărturii ale patriotismului celor care, de-a lungul istoriei noastre, și-au pus țara și neamul mai presus de viață. Îi felicităm pe toți cei care pun umărul la apariția de publicații dedicate trecutului nostru. Astfel, îi cinstim și îi onorăm pe cei care, prin jertfa lor, au contribuit la formarea națiunii și a statului român”.

În încheierea evenimentului, comandantul Garnizoanei Târgoviște, col. Cristian Biță, a înmânat plachete și diplome aniversare, moment urmat de un program artistic susținut de Grupul „Art Canto Morena”.

 

 

V.A.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Modernizarea prin asfaltare a Drumului Comunal Local 97-27 A
Ziua Mondială pentru Eliminarea Violenței asupra Femeii
Accidentele rutiere, în statisticile Centrului Europe Direct Târgoviște
ISU Dâmbovița vrea soldați!
Peste 200 de urgențe pe zi
Zile libere pentru vaccinare
Serviciul de Evidență a Persoanelor Ocnița și-a deschis porțile
Caravana „Dâmbovița Curată” continuă
Luptă permanentă pentru atragerea donatorilor de sânge
Târgoviște, un oraș curat, înainte de toate
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale