Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.09.2014 00:08

Chindia Târgoviște – Atletic Bradu 4-1 (2-0)


A A

Simplu! Atât de simplu!

Simplu! Atât de simplu!
Atacanții Chindiei au făcut prăpăd în careul advers

COSTIN MIHAI


Stadion „Eugen Popescu”. Spectatori: 500. Au marcat: Popa (11), Pătru (15), Voinea (58), Cherchez (77) / Păvăluță (69-pen). Șuturi spre poartă: 19-7. Șuturi pe poartă: 7-3. Cornere: 3-3. Au arbitrat: Mihai Domșa (Aiud) 7 – Cristian Pătrașcu (Craiova) 7, Amedeo Stanciu (Craiova) 7. Observatori FRF: Florin Stănescu (Dragomirești-Ilfov), Tudor Negoiță (Ploiești), Cartonașe galbene: Penescu (40), Vătavu (53), Cherchez (90+2) / Frăsineanu (25), Velianu (39, 90+3), Murineanu (65).

Chindia: Cristică - Pătru, Vătavu (77 C. Dinu), Ispas, Cernea - Penescu (72 Grigore), Voinea (66 Parghel) – R. Dobre, Anton, Cherchez – Popa (79 Roman). Antrenor: Nicu Croitoru.

Bradu: Turieanu – Diță, Velianu, Căldăraru (20 Deleanu), Slavu (46 A. Tănase) – Jenaru, Ciocotoiu, Frăsineanu (62 Ruță), Pătrănoiu (77 Milea) – Murineanu, Păvăluță. Antrenor: Mihai Zamfir.

Oficialii Chindiei s-au temut de meciul cu Bradu, venit la trei zile distanță după maratonul de 120 de minute din Cupa României, cu Academica Pitești. Iar ocazia imensă apărută pe ruta Murineanu – Păvăluță (9), cu lovitura de cap a ultimului provocându-i frisoane lui Cristică, părea să le dea dreptate amfitrionilor. Emoțiile s-au risipit în următoarele cinci minute, când Popa (9) a insistat la o minge aruncată în careu, finalizând la vinclu, pentru ca Pătru (15) să pătrundă vijelios pe flancul drept și să finalizeze sub transversală. Dani (18) putea închide meciul, însă nu a rezolvat inteligent duelul de unu la unu cu Turieanu, după care ocaziile au început să curgă la poarta lui Cristică. Pătrănoiu (22) a trimis peste dintr-o poziție bună, Cristică și Ispas au respins cu greu în aceeași fază (24), pentru ca Ciocotoiu (27) să rateze singur- singurel. Găurile din defensivă s-au închis spre finalul primei reprize, când am notat dubla ocazie a lui Anton. Inițial a trimis în plasa laterală (38), după care a finalizat spectaculos centrarea lui Dobre (44).

Superioritatea evidentă

Repriza a doua a fost la discreția Chindiei, care s-a desprins la scor de neprezentare după reușita lui Gusti Voinea (58), servit excelent de Dani Popa. Dobre (54), Voinea (60) și Cherchez (61) au continuat să producă pericol la poarta lui Turieanu, doar că Ispas (68) a mai făcut o boacănă, provocând penalty, în urma unui henț. A transformat curat Păvăluță (69), însă oaspeții nu au putut mai mult. Dimpotrivă, Chindia a menținut presiunea în jumătatea adversă și a punctat prin Cherchez (77), care a finalizat superb, la colțul lung, după ce puțin mai devreme nimerise doar bara (71). Victorie simplă pentru Chindia, la capătul meci deschis și a unui joc ofensiv de calitate. Echipa e pe un drum bun și are potențial de noi surprize în cupă, dar și să reușească mult așteptata promovare în liga secundă.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale