Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.07.2014 00:06

Antrenorul care nu plătește niciodată pentru obiectivele ratate


A A

Sică Bârdeș e menținut de PDL-iști la Chindia

Sică Bârdeș e menținut de PDL-iști la Chindia
Protejat politic, Sică Bârdeș speră să antreneze toată viaþa la Chindia, apărând și la ședința tehnică de ieri

❚ Bârdeș a fost susținut dintotdeauna de PDL, încă de pe vremea în care CJD era condus de Florin Popescu ❚ Partidul l-a numit antrenor la CSM Târgoviște, pe atunci în Liga a III-a, partidul l-a transferat apoi la centrul de copii și juniori de la Chindia și tot partidul l-a infiltrat în staff-ul tehnic al echipei mari ❚ Așa a rezistat pe timpul în care clubul era sub controlul lui Gică Popescu, ca „secund” al lui Flavius Stoican și Eusebiu Tudor, așa a rezistat și în mandatul lui Silviu Dumitrescu ❚ Oricine ar fi preluat echipa era obligat să lucreze cu Sică. A fost Nicu Croitoru, dar putea la fel de bine să fie și Rică Neaga ❚ „Nu ne băgăm peste antrenori, își aleg singuri colaboratorii”, au transmis greii CJD, Adrian Țuțuianu și Alexandru Oprea acceptând o continuă miștocăreală pe banii noștri. Parcurgând organigrama clubului, majoritatea angajaților sunt apropiați ai liderilor PDL ❚ Încă o dovadă că Sică Bârdeș face cărțile la Chindia, având o mare influență asupra președintelui Marcel Ghergu, este faptul că vor rămâne în club toți antrenorii care și-au dus juniorii în cantonament la căsuțele de vacanță pe care antrenorul secund al Chindiei le are la Costinești

COSTIN MIHAI


Invitați ieri la Consiliul Județean Dâmbovița de președintele Adrian Țuțuianu, oficialii Chindiei au dat acolo și peste fostul șef al clubului, adus vara trecută de la desființata CS Otopeni. A reprezentat ultima încercare a acestuia de a rămâne la Chindia, chiar și pe o funcție mai mică, însă a fost refuzat categoric de Adrian Țuțuianu. „I-am spus că ne vedem fiecare de treaba lui de aici înainte”, l-a trimis la plimbare șeful CJD pe fostul protejat, aducându-i exact aceleași reproșuri pe care i le-am adresat și noi în ultima perioadă. „Tot spunea că a adus bani de acasă și că a făcut multe sacrificii pentru Chindia. Aștepta să primească un sprijin de undeva, însă nu l-a susținut nimeni”, ne-au transmis sursele noastre. Până și foștii săi subalterni și prieteni, Sică Bârdeș și Marcel Ghergu, i-au întors spatele, sacrificându-l fără nicio remușcare, câtă vreme ei au rămas pe poziții, chiar mai puternici ca înainte.


Croitoru a garantat pentru Bârdeș

La discuțiile de ieri a participat din partea clubului președintele Marcel Ghergu, alături de tot staff-ul tehnic, format din Nicu Croitoru, Sică Bârdeș și Cosmin Lunescu. Adrian Țuțuianu s-a îndreptat cu anumite reproșuri și la adresa antrenorului secund Sică Bârdeș, salvat încă o dată de protectorii politici. Simțindu-l încolțit, Croitoru a intervenit, garantând pentru el, chiar dacă avem informații clare că i-a fost impus în staff. O decizie riscantă a noului antrenor de la Chindia, pentru care va plăti mai devreme sau mai târziu. „Președintele i-a spus clar lui Croitoru că își asumă o anumită responsabilitate, pe care trebuie să o gestioneze cu mare atenție, deoarece nu mai vrea niciun fel de tensiuni în club sau cu ziariștii”, a sunat o altă dezvăluire interesantă.

A picat până și Florin Popescu, numai Bârdeș rămâne în funcție

Sică Bârdeș a fost susținut dintotdeauna de PDL, încă de pe vremea în care CJD era condus de Florin Popescu. Partidul l-a numit antrenor la CSM Târgoviște, pe atunci în Liga a III-a, partidul l-a transferat apoi la centrul de copii și juniori de la Chindia și tot partidul l-a infiltrat în staff-ul tehnic al echipei mari. Așa a rezistat pe timpul în care clubul era sub controlul lui Gică Popescu, apoi ca „secund” al lui Flavius Stoican și Eusebiu Tudor, așa a rezistat și în mandatul lui Silviu Dumitrescu. Chiar dacă în PDL s-au schimbat conducătorii, Bârdeș a rămas un protejat al partidului, care a avut grijă săl păstreze la Chindia. Oricine ar fi preluat echipa era obligat să lucreze cu Sică. A fost Nicu Croitoru, dar putea la fel de bine să fie și Rică Neaga.

Toată lumea plătește pentru lipsa rezultatelor, doar Sică e de neatins

„Nu ne băgăm peste antrenori, își aleg singuri colaboratorii”, au transmis greii CJD, Adrian Țuțuianu și Alexandru Oprea. Nu prea și-i aleg singuri, dovadă că Bârdeș este impus de PDL oricărui antrenor care vine la Chindia, iar cei de la CJD continuă să accepte o asemenea miștocăreală pe banii noștri. Cum toți tehnicienii și conducătorii care au trecut pe la Chindia au plecat datorită nerealizării obiectivelor impuse, pentru ce nu se aplică același raționament și în cazul lui Bârdeș? Pentru că e omul partidului portocaliu, care continuă să facă legea la Chindia. Parcurgând organigrama clubului, majoritatea angajaților sunt apropiați ai liderilor PDL.

Prietenii lui Bârdeș rămân și ei în club

Încă o dovadă că Sică Bârdeș face cărțile la Chindia, având o mare influență asupra președintelui Marcel Ghergu, este faptul că vor rămâne în club toți antrenorii care și-au dus juniorii în cantonament la căsuțele de vacanță pe care antrenorul secund al Chindiei le are la Costinești. De ce nu se respectă și aici legile fotbalului, care obligă antrenorii să dețină anumite licențe pentru a profesa la acest nivel? De ce rămân an după an la club prietenii lui Bârdeș, chiar dacă nu au niciun rezultat notabil și nici nu reușesc să scoată măcar un junior de valoare? De ce nu se organizează un concurs, cum a procedat și Federația Română de Fotbal, pentru a oferi și altora o șansă de a antrena grupele de juniori de la Chindia? „Pentru că un concurs ar dura prea mult. Pentru că nu putem avea pretenții de la antrenori, câtă vreme condițiile oferite sunt așa cum sunt. Pentru că...”, sunt explicațiile amuzante ale noului președinte Ghergu. Vă informăm că nu acestea sunt marile dezvăluiri de la clubul Chindia. Ele vor fi publicate curând. E bine ca oamenii să știe pentru ce plătesc taxe și impozite, să-și poate primi apoi salariile din bani publici niște șmecheri protejați politic.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale