Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.10.2014 00:03

„Dacă tăceai, filosof rămâneai”


A A

Sică, așa cum e

Sică, așa cum e
Sică Bârdeș și-a dat cu stângu-n dreptu', la interviul de după meci

❚ Croitoru a refuzat din start invitația jurnaliștilor din Teleorman pentru interviul de după meci, astfel că în fața camerei a apărut „secundul” Sică Bârdeș ❚ Primele 10-15 secunde din răspunsuri sunt neașteptat de bune, se vorbește cursiv, însă în următoarele secvențe încep repetițiile și dezacordurile

MĂDĂLIN RĂDUCU


Chindia a jucat week-endul trecut la Roșiori, unde a pierdut meciul susținut în fața echipei locale Sporting cu scorul de 2-1, care a contat pentru etapa a 8-a din C3. Meciul a fost transmis de postul regional Media Sud TV. Tradițional, jurnaliștii din Teleorman au chemat câte un reprezentant din partea fiecărei echipe la interviurile de după meci.

Ca de obicei, de la Sporting a venit și a vorbit antrenorul principal Cristi Negru. Conform celor transmise de reporterii prezenți la fața locului, pentru interviul „la cald” de la oaspeți a fost solicitat omologul lui Negru, adică Nicu Croitoru. Acesta a refuzat din start propunerea, astfel că în fața camerei a apărut „secundul” Sică Bârdeș.

 

Greu cu limba română

Interviul a fost postat imediat după meci pe site-ul sportsud.ro. L-am urmărit cu mare atenție și, în cele două minute și 51 de secunde cât durează filmarea cu antrenorul Chindiei, ne-am înseninat ziua. De ce? Primele 10-15 secunde din răspunsuri sunt neașteptat de bune, se vorbește cursiv, însă în următoarele secvențe încep repetițiile și dezacordurile.

Nu vrem să fim cârcota și, însă considerăm că pretențiile și aspirațiile clubului Chindia, la un moment dat de primă ligă, sunt reflectate și de prestația publică a oficialilor echipei.Tocmai de aceea am hotărât să redăm integral interviul oferit de Sică Bârdeș, dar exact așa cum a fost, fără niciun pic de cosmetizare. Cu punct și virgulă.

 

Rep: Domnule antrenor, ați dominat cel puțin la capitolul posesie acest joc, ați pasat foarte mult. Cred că dacă s-ar calcula un procent al posesiei ar ieși undeva peste 60 în contul Chindiei Târgoviște. Ați marcat decât o dată și ați pierdut până la urmă cu 2-1. Cu ce gânduri veniseți la Roșiori și cu ce sentimente plecați acum?

- Normal că suntem Chindia Târgoviște. Într-adevăr, avem posesie, posesie bună, dar nu te încălzește cu nimic această posesie fiindcă nu concretizăm ăăă aceste, acest joc de posesie. Am... Părerea mea, sincer, nu dau vina pe arbitraj, dar părerea mea: golul doi, din penalty nu a fost absolut nimic, iar referitor la joc, într-adevăr, terenul a fost un... un obstacol greu, dar n-avem nicio vină fiindcă am pierdut astăzi. Venisem să remediem situația, fiindcă eram într-o pasă mai, mai proastă. Iată că nu ne-am revenit și continuăm această pasă.

 

Rep: Spuneați de penalty-ul din care Roșiori a marcat golul doi. Roșiorenii, de asemenea, sentimentul lor este că nici dvs. nu ați avut penalty. A fost oarecum împărțită generozitatea arbitrilor.

- Nu... Părerea mea, părerea mea nu că sunt antrenor la această echipă, la Chindia Târgoviște, dar penalty-ul nostru se acordă, se dă. Bine, pot să fiu și un pic, dar golul doi, golul doi, penalty- ul dumneavoastră în niciun caz nu se dădea penalty. Clar. Dar ați luptat, meritați să câștigați, fiindcă cine se dăruiește și luptă într-adevăr ați ieșit victorioși astăzi.

 

Rep: Ce se întâmplă cu Chindia? Aveți echipă cu jucători, dacă îi luăm individual, de valoare. Cel puțin pentru Liga a III-a, fără nicio discuție. Ce se întâmplă? E un anumit blocaj la echipă?

- Da, așa este. Avem jucători cu nume, jucători care au trecut prin, prin Liga a II-a, dar trebuie toți să pună în slujba fotbalului, să pună, să fie o echipă, ceea ce astăzi n-am dovedit, că suntem o echipă unită și o echipă care vor, care vrem să fim acolo, în primele trei echipe și, încă o dată s-a adeverit că cine muncește și este unită, câștigă.

 

Rep: ... (n.r. întrebarea reporterului nu se înțelege)

- După aspectul jocului, după cum s-a jucat astăzi, părerea mea că un egal era echitabil. Fiindcă, de ce să nu recunosc, nici noi n-am făcut un joc bun, am făcut un joc de posesie, dar posesie la noi în teren, nu la... în echipa, la echipa adversă.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale