Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.05.2018 00:19

Editorial


A A

Și nebunia are limite…

Și nebunia are limite…

GEORGE COANDĂ


…adică este băgată în cămașa de forță. Numai în aiuritoarea viață politică mioritică nu are. Iată, avem acum cea mai oribilă și fascistoidă dovadă. Căci, dacă Ludovic Orban nu și-a pierdut uzul rațiunii, înseamnă că Cineva, interesat să arunce România în aer, exact în anul celebrării Centenarului Marii Uniri, l-a sforărit ca pe un manechin anodin. Păi, dacă nu poți ajunge la guvernare pe căi cinstite, democratice, atunci pui la cale, apelând la minciuna oribilă, degradantă pentru cel/cei ce se aruncă într-o asemenea mocirlă sulfuroasă, căderea Guvernului în funcție printrun gest tâlhăresc.

Este ceea ce a făcut acest personaj nefericit, închipuit și egolatru, Ludovic Orban, gest de sorginte (a se citi turnătorie) securistică, depunând o plângere penală de… înaltă trădare și alte bla-bla-uri împotriva prim-ministrului Viorica Dăncilă, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, care a repartizat- o la DIICOT. Însă buna mea intuiție jurnalistică îmi spune că, lipsit de bărbăție, herr Klaus Werner Iohannis își vrea „guvernul meu”, acționând din umbră. Și pentru a-și realiza acest țel, l-a aruncat în luptă pe omul cu chitara dezacordată, Ludovic Orban. Nu sunt un fan al guvernării actuale, care are destule păcate, și cu atât mai puțin al lui Liviu Dragnea, dar nu pot fi de acord, judecând la rece și obiectiv, cu acțiunea fără precedent a șefului PNL. Un partid care ar vrea să ajungă la guvernare, suferind în prezent de o puternică anemie, pe poteci furișe și antidemocratice. Poate că nici Klaus Werner Iohannis și nici Ludovic Orban nu realizează, pentru că altminteri nu s-ar fi pretat la turnătoria asta, de un penibil perfect - și sper ca românii să nu se lase păcăliți – că, de fapt, ei au săvârșit un act de înaltă trădare națională, care poate avea pentru ei efectul bumerangului. Și ar mai fi ceva, de care chiar mi-e teamă. Când a depus Ludovic Orban plângerea mincinoasă, de fapt, o sesizare (sic!) iresponsabilă? Abia întors de la întâlnirea cu frau Angela Merkel care (nu poate înșela pe nimeni tâlcul acestei vizite), de conivență cu Klaus Werner Iohannis, l-a instruit pe neliniștitul Ludovic cum și în ce fel să procedeze (N.B. În interesul Germaniei, în România). Cum acuza de înaltă trădare este „motivată” de tărășenia mutării ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, turnătoria lui Ludovic Orban lovește – ca la biliard – în direcția Washingtonului și a Ierusalimului. E de noaptea minții! Adio, Ludovic Orban! Ți-ai tăiat craca de sub picioare! Iar partidului i-ai asigurat alunecarea pe tobogan și nici lui Klaus Werner Iohannis nu i-ai făcut un serviciu. Ba dimpotrivă! Și dacă nu… au mai murit niște oameni ca să pice Guvernul, s-a apelat la o (îl citez pe herr președintele) „atitudine primitivă”. Ei, da, și președinții spun lucruri trăznite!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale