Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.04.2014 08:10

Declarația unui antrenor de 39 de ani, despre un junior de 14 ani: “Mi-a tras un pumn, după care i-am dat și eu doi”


A A

Și la meciurile de juniori se lasă cu bătaie

Și la meciurile de juniori se lasă cu bătaie
Scandaluri și violențe și la juniori

❚ Florin Gugiu antrenează echipa juniorilor C de la Băleni și recunoaște că este un tip coleric, însă nu acceptă să fie lovit de copil. “Nici nu mai pot să ies în sat de rușine. Toți mă iau peste picior, că m-a bătut un copil. Mă întreabă ce am primit, croșeu sau upercut?” ❚ După ce a auzit versiunea lui Florin Gugiu, Răzvan Toboșaru a venit cu detalii pe subiect. “Băiatul lui Gugiu l-a lovit pe Niță, după care a venit el și l-a târât de ureche. De frică, să scape, copilul i-a dat peste mână, însă l-a prins, l-a pus jos și l-a lovit cu picioarele” ❚ Sursele noastre de la AJF Dâmbovița susțin că Florin Gugiu ispășește în acest moment o suspendare de doi ani, după ce ar fi alergat și lovit arbitrii toamna trecută. “Normal că nu apare pe raportul de arbitraj, însă pentru ce îi permit arbitrii să stea pe bancă sau în incinta terenului?” ❚ Din cauza incidentelor repetate care apar la meciurile de juniori de la Băleni, mai multe echipe iau în calcul să nu se mai prezinte acolo, iar una dintre ele este GȘA Nucet. “Părinții mi-au transmis că nu-și mai lasă copiii să joace acolo. Vă spun de pe acum că nu ne vom prezenta la Băleni, pot să ne penalizeze și să ne facă ce vor”, a anunțat Marius Rotaru

 

COSTIN MIHAI


 

Săptămâna trecută scriam despre un incident foarte grav petrecut la Băleni, unde un junior de la Chindia a fost lovit cu bestialitate de antrenorul echipei locale.

“La finalul partidei, antrenorul formației adverse și-a pus fiul să lovească un jucător de-al meu. Acesta a ripostat de frică, după care a fost alergat, pus jos și lovit cu picioarele, inclusiv în cap, chiar de către antrenorul de la Băleni. Am vrut să sun la Poliție, dar mi-a stat inima de frică, sunt șocat. Am luat legitimațiile, am urcat copiii în mașină și am fugit de acolo”, ne-a transmis la puțin timp după incident antrenorul juniorilor C de la Chindia, Răzvan Toboșaru.

Din informațiile noastre, declarațiile acestuia nu prea s-au potrivit cu cele apărute în raportul de arbitraj, partida fiind condusă la centru de Nicușor Ghergu.

 

Juniorii de la Nucet nu se mai prezintă la Băleni

Antrenorul juniorilor de la AS Băleni se numește Florin Gugiu, iar sursele noastre de la AJF Dâmbovița susțin că el ispășește în acest moment o suspendare de doi ani, după ce ar fi alergat și lovit arbitrii toamna trecută.

“Normal că nu apare pe raportul de arbitraj, însă pentru ce îi permit arbitrii să stea pe bancă sau în incinta terenului?”.

Cert este că, din cauza incidentelor repetate care apar la meciurile de juniori de la Băleni, mai multe echipe iau în calcul să nu se mai prezinte acolo, iar una dintre ele este GȘA Nucet.

“După ce am pățit în turul campionatului, când nici contestație nu am făcut de frică, pentru că la Băleni se apelează la juniori mai mari de vârstă, și după incidentele apărute la meciul cu Chindia, părinții mi-au transmis că nu-și mai lasă copiii să joace acolo. Vă spun de pe acum că nu ne vom prezenta la Băleni, pot să ne penalizeze și să ne facă ce vor”, a anunțat Marius Rotaru, antrenorul juniorilor de la Nucet.

 

“A mai venit și tac-su la Poliție. Să nu mă supere mai tare!”

Florin Gugiu recunoaște că este un tip coleric și mai rău de gură, însă consideră că la Băleni se poate juca fotbal fără nici un risc. Are și o poveste despre acel meci de pomină cu Chindia, iar declarațiile lui uluiesc pe alocuri.

“Niță ăla de la Chindia, care avea aere de mare fotbalist, a sărit la băiatul meu în timpul meciului, iar eu l-am înjurat. La final, al meu i-a dat un șut, în timp ce ăsta a replicat cu doi pumni. Am vrut să-l iau de urechi și să-l duc la antrenorul lui, moment în care mi-a tras un pumn. L-am alergat, însă nu am putut să-l prind, dar a pus mâna pe el un om din sat. Atunci a alunecat și s-a lovit la coaste, nu a dat nimeni cu piciorul în el, eu doar i-am tras doi pumni. Dumneavoastră ați accepta să vă lovească un copil de 14 ani, fără să reacționați?”.

Sunt mărturisiri șocante, venite din partea unui antrenor de 39 de ani, care recunoaște că a lovit cu pumnul un puști de 14.

“Nici nu mai pot să ies în sat de rușine. Când merg la bar, toți mă iau peste picior, că m-a bătut un copil. Mă întreabă ce am primit, croșeu sau upercut? Eu sunt respectat în Băleni, chiar am ajuns râsul comunei, pentru un puștan cu tupeu de la Chindia? A mai venit și tac-su pe la Poliție. Să nu mă supere mai tare! Întrebați arbitrul cum a stat treaba, că e prieten bun cu mine, chiar foarte bun. Pe alții i-am mai alergat, dar asta e altă poveste, a trecut”.

 

“L-a pus jos și l-a lovit cu picioarele!”

După ce a auzit versiunea lui Florin Gugiu, Răzvan Toboșaru a venit cu alte detalii pe subiect.

“Gugiu vorbea cu fi-su în sârbește în timpul meciului și spunea să-l bată pe Niță, care înțelege limba, pentru că taică-su e din Băleni. La final, băiatul lui Gugiu l-a lovit, după care a venit el și l-a târât de ureche. De frică, să scape, copilul ia dat peste mână, însă l-a prins, l-a pus jos și l-a lovit cu picioarele. Noroc cu nea Vali de la Cetatea, că l-a scăpat, până am ajuns eu. Acolo nu se poate juca fotbal, mai ales cu copiii, cărora le e frică să mai meargă la Băleni”.

Cazul se va judeca mâine, la Comisia de Competiții și Disciplină a AJF Dâmbovița.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale