Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.02.2024 00:20

Editorial


A A

Și ce dacă!

Și ce dacă!

Și ce dacă Bruxellesul, cică, zice că n-ar fi voie ca pe 9 iunie să mai aibă loc și alte alegeri decât alea ale UE! Și ca să fiu cinstit, puțin mă interesează ce calcule electorale pentru câștig își fac tovarășii din Coaliție, PSD și PNL dar și pentru a lăsa cu ochii-n soare AUR, printre altele. Important este pentru amărâta asta de națiune română, ca să se reducă din cheltuiala pentru scrutinuri.

În loc să avem de-a face cu cinci rânduri de alegeri, având în vedere și cel de-al doilea tur la prezidențiale, vom merge la urne, câți vom merge, dezamăgiți de prestația infectă a „clasei politice” și de guvernanțe colcăind de... politopați, de patru ori.

Ar fi și cazul și momentul, ca europarlamentarii noștri la Strasbourg și guvernul și președintele României – Iohannis, în fond, nu mai are ce se pierde – să ia exemplul de demnitate politică și abilitate diplomatică (i-aș zie cu simpatie chiar, șmecherie diplomatică) a lui Orban Viktor care impune dictatorilor de la Bruxelles ceea ce este în interesul poporului și statului maghiar.

Dar n-ai cu cine! Rătăciții noștri pe la Strasbourg/Bruxelles, dar și în guvern, nu mai zic de prezidentul de la Cotroceni, n-au pic de sânge de patrioți în instalație. Iau mereu poziția ghiocelului – cum se zice, ba mai rău, a trestiei bătute de vânt – și execută cu zel laș toate acele ticăloșite recomandări/ordine date de Cupola... neocomunistă de la Bruxelles, manipulată, de pildă, de dinozaurii asasini din Forumul de la Davos.

Popoarele, însă, nu pot fi păcălite și năucite la nesfârșit. Și s-a văzut asta recent când fermierii occidentali au ridicat baricade de foc și la Strasbourg, și la Bruxelles și divizii de tractoare au blocat circulația în ambele capitale ale U.E. Și i-a cam băgat în spaimele morții pe șmecherii diabolici din cupolă. Deci, se poate! Așa că, românii să fie lăsați să-și decidă singuri soarta.

 

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Tezaurul românilor, nikogda!? (II)
Tezaurul românilor, nikogda!?
Educație adaptată
Mai contează, la vot, poporul român?
Ursula von der Leyen - un proxy de la Angela Merkel pentru Europa
Blestemul aurului românilor (II)
Blestemul aurului românilor
Nouă chiar că ne pasă!
Nouă chiar că ne pasă!
Interviul nuclear lansat dintre zidurile vechiului Kremlin (III)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale