Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.09.2022 00:19


A A

Sfidătoarea nesimțire

Sfidătoarea nesimțire

George Coandă


Este clar, parlamentarii patriei, și de stânga, și de dreapta, și-au pierdut de-a binelea uzul rațiunii, căzând în plasa întinsă de UDMR. Propunând în Parlamentul României ca salariile parlamentarilor, administrației prezidențiale și publice locale să fie substanțial crescute, iar parlamentarii validând prin vot exact când Curtea Constituțională a decis că așa ceva este neconstituțional, nu poate fi vorba decât despre o sfidătoare nesimțire la adresa națiunii române.

Este de bezna minții, mai ales din partea partidelor din coaliția de guvernare, o asemenea halucinantă decizie. Să nu găsești bani pentru pensii și salarii, măcar decente, este o lovitură abominabilă la rezistența unei națiuni în care mai mult de jumătate din populație trăiește în pragul și sub pragul sărăciei. Eu înțeleg că pe la PSD și PNL, care formează astăzi coaliția de guvernare, sunt destui care nu mai au bun simț nici cât negrul sub unghie și în mâna cărora stă destinul acestei națiuni amărâte, colonizate, bătute amarnic de soartă, trădată, cum tot atât de bine înțeleg și de ce UDMR reușește să-i facă de râsul lumii pe politicienii români, însă nu-i înțeleg pe cei de la AUR că s-au dedulcit și ei la cașcaval, tocmai ei care fac caz în gura mare de cinste, corectitudine morală și de nesfârșită compasiune pentru amărăștenii patriei.

Și, șmecheri, jucând la cacialma, parlamentarii USR n-au votat inepția-capcană, cică amendament, a UDMR, și nu că prin partidul ăsta antiromânesc dă pe dinafară moralitatea, ci pentru că vor să aibă câștig electoral în ochii opiniei publice.

Îmi vine greu să pricep cum niște senatori, pentru că în Senat s-a votat inepția aia, în acest fel fiind oribil șifonat prestigiul camerei superioare a Parlamentului. Iar de un penibil perfect de absurd au fost „motivațiile” unor senatori. Să mai vorbim despre rușinea aleșilor patriei?

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm
Agenda 2024-2029: Ce este nou pentru educația europeană?
Jurnal de război. Tragica perspectivă (III)
Jurnal de război. Tragica perspectivă (II)
Jurnal de război. Tragica perspectivă
Editorialul ca un ecou de conștiință al opiniei publice
Editorialul ca un ecou de conștiință al opiniei publice
Eram stăpânii Europei
Eternul mărțișor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale