Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.05.2015 00:01

Altădată o forță, acum...


A A

Sezon modest pentru Petrolul Târgoviște

Sezon modest pentru Petrolul Târgoviște
Petrolul Târgoviște o duce din ce în ce mai rău chiar și la județ

❚ Sezonul actual este cel mai slab din ultimii ani, fiind aproape de retrogradare, deși are în componență jucători care au evoluat chiar și în Liga a II-a din Rusia ❚ „Jucătorii sunt cu banii la zi, nimeni nu are nimic de primit de la club. Jucătorii nu au mai făcut pregătire în ultimul timp, dar asta nu este o scuză”, a transmis Gogu Bucurică, antrenorul Petrolului Târgoviște ❚ „Eu nici când jucam cu juniorii în teren n-am terminat mai jos de locul șapte în clasament. O victorie sâmbătă cu Pierșinari este obligatorie”, ne-a declarat Gogu Bucurică

COSTINEL NEAGU


Una dintre echipele care au dezamăgit în Liga a IV-a este Petrolul Târgoviște. Formația antrenată de Gogu Bucurică a avut un sezon modest, ocupând locul 13 în clasament, la numai trei puncte de Libertatea Urziceanca, prima echipă care se află pe loc retrogradabil. Până nu demult, Petrolul reprezenta cu cinste județul în Liga a III-a, fiind una dintre echipele care avea un cuvânt greu de spus în campionat.

Sezonul actual este cel mai slab din ultimii ani, fiind aproape de retrogradare, deși are în componență jucători care au evoluat chiar și în Liga a II-a din Rusia. Gogu Bucurică spune că sezonul în curs a fost unul foarte modest pentru Petrolul, fiind cel mai slab de când echipa a retrogradat din Liga a III-a.

„Acest campionat a fost unul foarte slab pentru noi. Jucătorii sunt cu banii la zi, nimeni nu are nimic de primit de la club. Jucătorii nu au mai făcut pregătire în ultimul timp, dar asta nu este o scuză, marea majoritate a echipelor nu fac pregătire la acest nivel. Ghinionul are și el partea lui de vină, neșansa, ratările, toate au contribuit la formă slabă a echipei. Nu îmi închipuiam niciodată că vom ajunge aici. Avem jucători buni, dar degeaba ai nume, dacă nu alergi, nu joacă numele. Eu nici când jucam cu juniorii în teren n-am terminat mai jos de locul șapte în clasament. Situația este foarte dificilă, sper să nu retrogradăm”, iși face griji Gogu Bucurică.

 

„Va fi foarte greu să mai ajungem în Liga a III-a”

Petrolul a jucat ani buni în eșalonul al treilea al fotbalului românesc, acum echipa antrenată de Gogu Bucurică se luptă cu Libertatea Urziceanca, Progresul Mătăsaru sau Unirea Cobia pentru salvarea de la retrogradare. Antrenorul Petrolului nu crede că în viitorul apropiat echipa mai poate ajunge în Liga a III-a, poate peste câteva generații.

„Nu cred că se mai poate vorbi de Liga a III-a în viitorul apropiat. Baza materială este foarte redusă. Poate peste câteva generații să mai vorbim de o promovare într-un eșalon superior”, mai spune Gogu Bucurică.

Petrolul o duce destul de bine financiar, toți jucătorii fiind cu banii la zi. Antrenorul Petrolului spune că dacă echipa ar promova în Liga a III-a, ar fi resurse finaciare că echipa să joace într-un eșalon superior.

„Bani avem, nu sunt probleme financiare. Dacă am promova, am avea bani să jucăm acolo, dar este foarte greu, dacă nu imposibil să mai ajungem vreodată unde am fost. În acest moment, vrem să scăpăm din situația dezastruoasă în care ne aflăm, nu ne stă gândul la o promovare într-un eșalon superior. O victorie sâmbătă cu Pier- șinari este obligatorie”, ne-a transmis Gogu Bucurică.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Adevarul la 22.05.2015 12:16

Negoescule, la jocurile de acasa il delegi pe Catana iar in deplasare toti "arbitri"!?!? Gogule "misca" si tu ceva! Glumeam,eu stiu ca tu nu faci asa cceva. Ba, sa nu cada Petrolul! Adunatura de spagari. Tudore de ce nu-l delegi pe Ionescu observator, nu are bani de transport??? El stie sa "instruiasca" arbitri. Gogule iti urez succes! Sincer.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale