Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.05.2018 00:09

Editorial sportiv: Lovitura de la colț


A A

Sezon încurcat la Liga a 3-a

Sezon încurcat la Liga a 3-a

COSMIN SAVA

 


 

Echipele dâmbovițene care au activat în acest sezon în Liga a 3-a au avut parte de o stagiune dificilă. Județul nostru a oferit trei echipe la startul sezonului, dar au continuat lupta până în acest moment doar două, Flacăra Moreni și FC Aninoasa, pentru că Urban Titu a ales să se retragă în etapele de început ale competiției. Sezonul a fost unul dificil pentru Flacăra și Aninoasa, dar morenarii au reușit să repare situația în acest retur și se află pe un loc bun în clasament, lipsită de grijile retrogradării. De cealaltă parte, Aninoasa are emoții, pentru că este implicată în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipa pregătită de Cristi Bălașa are parte de un final dificil de sezon, iar situația trebuie gestionată bine, pentru că o retrogradare a echipei de lângă Târgoviște nu ar da deloc bine. Dacă în tur situația stătea invers, cu Aninoasa pe un loc mai bun și cu Flacăra într-o situație dificilă, acest raport s-a schimbat. Morenarii au arătat mai multă ambiție în acest retur, iar Gabi Paraschiv a găsit soluția pentru a scoate echipa din momentele dificile, în timp ce echipa din Aninoasa nu a avut constanță. Să sperăm că Aninoasa o să reușească să încheie sezonul pe o poziție care să îi poate permite să evolueze la acest nivel în stagiunea următoare, pentru că acolo există un proiect frumos, după cum anunță Cristi Bălașa. Cât despre Flacăra, această echipă merită mai mult, iar sezonul viitor sunt convins că lucrurile vor merge mai bine, pentru că Gabi Paraschiv știe să lucreze, iar cu unele întăriri, morenarii vor face o figură frumoasă în ediția următoare a Ligii a III-a.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Liniște pentru Diego Longo! Nu-l mai deranjați!
Chindia trebuie să iasă din această stare
Echipa lui Miriuță a căzut din teleguță
Sportivii dâmbovițeni merită mai mult
Ieșirea din infern
Să salvăm Chindia de la retrogradare!
Mai e puțin...
E nevoie de puncte!
În linie dreaptă către noua stagiune
Proiect interesant


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale