Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.04.2015 00:38

Chindia Târgoviște – Sporting Roșiori 2-0 (1-0)


A A

Setați pe 2-0

Setați pe 2-0
Chindia s-a înfrățit cu 2-0, un rezultat prieten și nu periculos

COSTIN MIHAI

 


 

Stadion „Eugen Popescu”. Spectatori: 800. A marcat: Cherchez (37, 51). Șuturi spre poartă: 16-5. Șuturi pe poartă: 9-3. Cornere: 4-2. Arbitri: Sergiu Mavriche (Bacău) - Gabriel Boncz (Făgăraș), Pavel Cojocaru (Brașov). Observatori FRF: Iosif Olah (Sf. Gheorghe), Oleg Iacomi (Pitești). Cartonașe galbene: A. Ilie (72) / Urâtu (32).

Chindia: Gârlea - Pătru (c), Ispas, Vătavu, C. Dinu – Voinea (81 B. Matei), Anton – Dobre (53 A. Ilie), Cherchez (81 Penescu), Grigore (69 B. Dinu) - Popa. Antenor: Nicu Croitoru.

Sporting: Bugiu - Vișan, Floricel (c), Dicu, Firoiu - Moșteanu - Urâtu (66 Vălimăreanu), Bîră, Bocănete, D. Gheorghe (80 Făiniș) - Turcin. Antrenor: Cristi Negru.

Chindiei a început să-i placă tare scorul de 2-0, pe care l-a bifat pentru a treia oară consecutiv. S-au adunat șase meciuri de când echipa lui Nicu Croitoru nu a mai primit gol, legând șapte victorii, însă diferența de Afumați a rămas tot la patru puncte. SCM Pitești putea să promoveze Chindia încă de pe acum, dacă rezista la Afumați după ce a deschis scorul, însă ilfovenii au revenit și păstrează suspansul la promovare. Etapa viitoare poate fi decisivă, cu deplasări grele pentru primele două clasate. Chindia merge la Ștefănești (locul 4), iar Afumați joacă la Chiajna II (locul 3).

Roșiori, cu gândul la Podari

Sporting Roșiori nu și-a făcut calcule prea multe pentru deplasarea din urbea vestitului Turn al Chindiei. Cristi Negru, trecut și el pe la Târgoviște în perioada „Micului Ajax”, și-a menajat mai mulți jucători importanți (Vâlcică, Latea, Făiniș, Ciubuc) pentru meciul din etapa următoare, cu Podari, avându- l suspendat și pe Victor Rada.

„Știam că nu prea avem șanse la Târgoviște, pentru noi foarte important e meciul cu Podari. Păcat că au fost așa de puțini oameni în tribune (800 de spectatori), ținând cont că echipa din Târgoviște este pe primul loc. Păcat și de stadionul ăsta că a ajuns așa de rău!”, a vorbit cu sinceritate antrenorul formației din Teleorman.

Și totuși, Gârlea nu a mai șomat în acest meci, cum s-a întâmplat în jocurile cu „sateliții” Concordiei și ai Astrei. S-a întins serios la șutul lui Bocănete (34), l-a avut singur în față pe Vișan (48), doar că ultimul s-a speriat și a finalizat ca pe maidan, a admirat execuția lui Mosteanu (62), fiind salvat de transversală, trăind cu emoții și la șutul din lovitură liberă trimis de Bîră (83). Chiar și fără vreo cinci titulari, Sporting a lăsat o impresie plăcută pe terenul Chindiei, care i-a întrerupt seria de șapte meciuri fără eșec.

Gârlea a revenit din „șomaj”

Așa cum ne-a obișnuit, Chindia nu joacă pentru public, ci joacă pentru puncte. Târgoviștenii nu au strălucit ca un adevărat lider nici cu Roșiori, în schimb au mai prins o victorie în calendarul 2014-2015, din care au mai rămas doar cinci etape. Gemenii golului, Popa și Cherchez se înțeleg tot mai bine. Dani l-a servit pe Cristi (6), care a încercat o execuție stilată, însă fără randament. În vizorul Astrei, Anton (11) s-a desprins frumos de Bocănete, dar nu și-a cadrat șutul. Monitorizat și el de giurgiuveni, Cherchez (28) a fost din nou aproape de gol pe serviciul lui Dobre, scenariu repetat cu succes în minutul 37. Cristi (44) putea face „dubla” pe final de repriză, însă a trimis pe Bugiu.

Cherchez l-a egalat pe Popa

Partea secundă a debutat cu faza superbă reușită de Popa (și el urmărit de echipe din prima ligă), care a pierdut pe drum un adversar și a trimis la colțul lung, însă mingea a lovit bara. Dani s-a distrat din nou cu un fundaș teleormănean, a pasat simplu către Cherchez (51), care putea semna ratarea vieții, însă bara i-a fost prietenă, iar mingea a intrat în poartă. S-au inversat apoi rolurile servant-finalizator, numai că Popa (64) a încercat o execuție pretențioasă, greșind de puțin. Ultima faza importantă în dreptul Chindiei a fost semnată de Gusti Voinea (66), al cărui șut din afara careului s-a dus în bara laterală. Succes curat pentru liderul târgoviștean, pentru care urmează poate cel mai greu meci din finalul sezonului, la Ștefănești. Un succes sâmbătă ar fi aur curat.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale