Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.10.2021 00:15


A A

Serviciile CJAS Dâmbovița, modernizate

Serviciile CJAS Dâmbovița, modernizate

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmbovița spune adio birocrației! Recent, într-o conferință de presă, noul director general al instituției, Cristina Sima a declarat că de la momentul preluării mandatului, care a avut loc în luna iulie 2021, au fost necesare o serie de noi măsuri pentru îmbunătățirea serviciilor Casei Județene de Asigurări de Sănătate.

Una dintre ele o reprezintă introducerea semnăturii electronice. Până în acel moment, informațiile furnizorilor către asigurați se realizau prin documente în format letric. Odată cu introducerea acestor noi reguli, toate contractele de prestare servicii oferite de Casa Județeană de Sănătate Dâmbovița se transmit în format electronic. O altă metodă modernă abordată de noua conducere este aceea a întâlnirilor online cu furnizorii, pentru a fi evitate cât se poate de mult întâlnirile fizice.

,,Am făcut o analiză la nivel de instituție și am constatat că încă se mai folosește corespondența cu furnizorii de servicii și cu asigurații în format letric. Am încercat să eficientizăm, am introdus semnătura electronică. Vreau să vă spun că toate contractele de prestare de servicii încheiate la nivel de Casă Județeană începând cu 1 iulie au avut loc în format electronic. Întâlnirile cu furnizorii în vederea negocierii contractelor au avut loc în sistem online și bineînțeles și întâlnirile ulterioare au avut loc în sistem online pe diverse probleme semnalate de furnizori sau întâmpinate de noi”, a precizat Cristina Sima, directorul general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

313 locuri de muncă disponibile
S-a stins din viață arhitectul Grigore Eftimescu
Controale anti-COVID-19 în carantină
CJAS Dâmbovița, buget suficient pentru asistența medicală
Sprijin pentru Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița
Târgurile de toamnă, în vizorul jandarmilor
Stocuri mici de plasmă Covid-19 la Centrul de Transfuzii
Biroul Avocatului Poporului din Ploiești a suspendat audiențele
Creșă modernă la Poiana
Nou record de infectări de coronavirus
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Idiohabarniștii și furia din stradă

Cred că suntem luați, și de fraieri și de proști, de ăia care, de 32 de ani, ne conduc destinul național ca urmare a... votului nostru liber exprimat. Așa cum o face acum d-alde... expiratul premier Cîțu. (O, Doamne, n-am nimic cu numele oamenilor, că doar la naștere, nu ei și-l aleg, dar Cîțu acesta nu rimează deloc cu funcția înaltă de prim-ministru, prea aduce a... cuțu. Dar, de fapt încă este cuțu lui Iohannis.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale