Teme principale

Prima pagină (PDF)

Newsletter

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.05.2018 00:10

În timp ce Florin Tuiu e purtătorul de cuvânt al AJF


A A

Septimiu Burtescu e noul președinte al CJA Dâmbovița

Septimiu Burtescu e noul președinte al CJA Dâmbovița

❚ Petruța Iugulescu consideră că Ionel Pitaru era o variantă mai bună pentru șefia arbitrilor decât Burtescu

COSTIN MIHAI

 


 

Florin Tuiu a fost desemnat de Comitetul Executiv să reprezinte AJF Dâmbovița în relația cu presa. Consilier juridic la Primăria Titu, Tuiu este singurul vicepreședinte ales al asociației prezidată de Tudor Emil. Acesta a oferit informații despre prima ședință a noului Comitet Executiv și a promis că reprezentanții presei vor avea deschidere din partea AJF. „S-a votat în unanimitate ca funcția de secretar general să fie ocupată de Cristi Catană, iar Septimiu Burtescu a fost numit președinte al Comisiei Județene de Arbitri, aici existând o abținere, a lui nenea Ionașcu (n.r. Dragomir Piciu Ionașcu, antrenor Voința Valea Voievozilor), care a avut, așa, o revelație. Comitetul de Urgență va fi format din domnul președinte Tudor, subsemnatul și Junghie Valentin, până se alege al doilea vicepreședinte. Acesta este Comitetul Executiv validat, iar al doilea președinte va fi votat la prima Adunarea Generală. La următoarea ședință se va stabili structura noilor comisii, iar Burtescu va prezenta echipa cu care va lucra la CJA. Mă abțin la situația lui Pitaru, ca reprezentant al echipelor de copii și juniori în Comitetul Executiv. Eu știam că îndeplinește condițiile, nu am cunoscut că ar fi incompatibil. Nu e incompatibilitate, din moment ce a fost propus și ales, votat. Finala județeană a Cupei României se va disputa la Titu”.

Petruța: „Varianta Pitaru Ion – președinte al CJA, ar fi fost mai de succes!”

Impresia noastră este că Ionel Pitaru a picat într-o cursă întinsă de Tudor Emil, care l-a expus prin această poziție, oferindu-i o funcție măruntă în Comitetul Executiv. Pe care ar fi putut să o ocupe fără incompatibilitate, ca șef al arbitrilor dâmbovițeni. „Analizând ședința de joi a arbitrilor, cred că varianta Pitaru Ion – președinte al CJA, ar fi fost mai de succes. Nu e timpul trecut. Îl așteptăm <>”,a punctat Petruța Iugulescu.

Burtescu își dorește unitate între arbitri

Septimiu Burtescu a fost validat de membrii Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița ca președinte al Comisiei Județene de Arbitri, existând o singură abținere din partea lui Piciu Ionașcu, și a prezidat prima sa ședință din noua postură. Una cu polemici, însă „Burtă” nu vrea dezbinare între arbitri, ci unitate. „Eu nu țin ranchiună pe nimeni. Încerc să-i unesc pe toți arbitrii, pentru că acum s-au format mai multe găști. A fost greșeala mea că i-am sunat pe arbitrii înainte, neștiind că trebuie să fiu validat de Comitetul Executiv, ca președinte de CJA. Poate m-am grăbit că l-am sunat pe secretarul Mocanu să predea tot ce are. Acum stau cu statutul și cu regulamentul pe masă, urmând să mă pun la punct cu totul”.

„S-a procedat greșit cu echipamentul, e ceva dubios!”

Pe Septimiu Burtescu l-a deranjat, în schimb, că predecesorul său, Ioan Negoescu, a dat ordin din Anglia să fie achiziționat echipament pentru arbitri, folosind toți banii din amicală, aproape 10.000 lei. „S-a procedat greșit și e ceva dubios, iar adevărul va ieși la iveală. Dacă se cheltuie vreun ban de care să știe doar Burtescu de el, e o problemă. S-a făcut totul pe viteză și e un semn de întrebare. Și eu am pus problema echipamentului, pentru că am văzut la meciuri de toate culorile. Poate găseam o altă soluție, poate și o sponsorizare, trebuiau luate și măsuri pentru fiecare arbitru în parte… Fiecare conducător își alege oamenii lui, așa voi face și eu… Indiferent de situație, voi rămâne pe o poziție civilizată, cum am fost dintotdeauna. Să-mi arate cineva unde m-am îmbătat eu pe la meciuri sau pe la cârciumi, să mă apuc să înjur lumea… Am stat de vorbă cu reprezentanții echipelor din Cornești și Gura Șuții, iar din ambele părți s-au solicitat arbitri din alte județe. Spuneți-mi, vă rog, pe cine să deleg dintre dâmbovițeni acum la acel derby?”Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Supervizorii de meciuri nu sunt testați sau instruiți
Deviza pentru baraj: disciplină și curaj!
Jandarmul Ionuț Timofte, record la Semimaratonul Târgoviște
Romică Ciobanu ar putea fi înlocuit pe banca tehnică a Petrolului
Ghergu se dezice de colaboratorii care ne jignesc
Să fie anul promovării!
Poziții diferite exprimate de Edi Prisăcaru și Ionel Pitaru
Sportul se mișcă bine la Târgoviște
Liceul „Petru Cercel” s-a impus la ONSS
Turneul de promovare în LNBF se joacă la Târgoviște


Editorial

Cum poți să pui o țară pe năsălie?

GEORGE COANDĂ


Pentru mine, și cred că și pentru mulți români, nu este o taină că în tărășenia penală, subsemnată de Ludovic Orban, este amestecat, din cap până-n picioare, Klaus Werner Iohannis. Dar știți ce este curios și, de bună seamă, nu-i face cinste? Este că-i consideră pe români tâmpiți și că-i poate trage pe sfoară cum are Domnia sa chef și interese. 

[citește tot...]

Follow artpress_tgv on Twitter


Poșta redacției: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in secțiunea dedicată postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale