Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.09.2022 00:12

Ieri, atmosferă festivă la Clubul Pensionarilor


A A

Seniorii au dansat de Zilele Cetății Târgoviște

Seniorii au dansat de Zilele Cetății Târgoviște

*În următoarele zile vor avea loc concursurile de table și rummy, dar și Concursul de gastronomie „Cea mai delicioasă prăjitură”

 

La Clubul Pensionarilor din municipiul Târgoviște a fost ieri veselie mare! Timp de o oră, seniorii orașului au participat la un concurs de dans, activitate inclusă în programul manifestărilor  dedicate „Zilelor Cetății” și este doar începutul, pentru că vor urma încă două zile în care înțelepții orașului vor arăta ceea ce știu să facă mai bine. Este pentru prima dată când Clubul Pensionarilor participă la sărbătoarea orașului, cu activitățile specifice vârstei a treia.

Concursul de dans a avut destul de mulți participanți, însă doamnele s-au dovedit a fi mult mai curajoase, pentru că au participat în număr mai mare, dar nu au lipsit nici domnii care s-au lăsat mai mult pe mâna partenerelor... Concursul a fost supervizat de un juriu autorizat, pentru că fiecare participant a purtat pe spate un număr, astfel încât câștigătorii să poată fi identificați mult mai ușor.

În cea de-a doua zi de sărbătoare a orașului, la Clubul Pensionarilor din Târgoviște vor avea loc concursurile de table și rummy, iar în cea de-a treia zi senioarele orașului își vor arăta măiestria în arta gătitului, pentru că sâmbătă va avea loc Concursul de gastronomie „Cea mai delicioasă prăjitură”.

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ultimele pregătiri pentru campania de vaccinare de toamnă antirabică
Persoane reținute și cercetate de polițiștii dâmbovițeni
Peste 3700 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
Aspecte de bază privind REVISAL
Cursuri anti-drog pentru polițiști
Daruri pentru Azilul de la Bălteni
„Ziua de Curățenie Națională”
Jandarmii, acțiune de ecologizare de Ziua Muntelui
Rețeaua de gaze naturale, în așteptare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidătoarea nesimțire

George Coandă


Este clar, parlamentarii patriei, și de stânga, și de dreapta, și-au pierdut de-a binelea uzul rațiunii, căzând în plasa întinsă de UDMR. Propunând în Parlamentul României ca salariile parlamentarilor, administrației prezidențiale și publice locale să fie substanțial crescute, iar parlamentarii validând prin vot... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale