Teme principale

Prima pagină (PDF)

Newsletter

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.11.2017 00:20

Târgoviște - La inițiativa Băncii Transilvania și a BT CLUB


A A

Seminar de inteligență financiară

Seminar de inteligență financiară

ANA MARIA POPESCU


 

Banca Transilvania, împreună cu Clubul Întreprinzătorului Român, înființat de instituția bancară, a organizat marți seară, 14 noiembrie a.c., la Târgoviște un seminar de inteligență financiară care s-a adresat atât întreprinzătorilor din municipiu și județ, cât și oamenilor simpli interesați de cum să-și gestioneze mai bine veniturile și nu numai. Timp de mai bine de trei ore, în eleganta sală a Hotelului Nova, într-o atmosferă relaxată, participanții la seminar au putut afla cum să facă economii, cum și mai ales în ce să-și investească resursele financiare, când este momentul oportun să apeleze la ajutorul financiar al instituțiilor bancare, care sunt creditele bune și nu numai, care este circuitul banilor în viața financiară, cum pot fi depășite blocajele și derapajele financiare, dar mai alea cum poți să întreprinzi un obicei financiar sănătos. Participanții la seminar, deloc puțini la număr, au aflat informații cuprinse în cărțile de educație financiară, precum și răspunsuri pertinente la întrebările legate de economii și datorii care îi macină în fiecare zi.

„Peste 800 de evenimente organizate în toată țara”

“Evenimentul este organizat de Banca Transilvania împreună cu Clubul Întreprinzătorului Român, club fondat de Banca Transilvania care numără în prezent peste 25.000 de membri din întreaga țară. Dintre realizările Clubului merită să menționăm organizarea a peste 800 de evenimente în toată țara la care au participat peste 37.000 de persoane. În Târgoviște, acesta este al șaptelea eveniment organizat de BT Club și sper să aibă cel puțin același succes ca cele precedente. Tematica abordată la acest workshop este inteligența financiară, iar trainer-ul este domnul Eusebiu Burcaș, fondatorul programului Burcash. În cadrul seminarului vom discuta despre gestionarea relației cu creditele și la ce ne uităm când luăm un credit, despre gradul de îndatorare și dacă efortul merită făcut cu orice preț, cum putem economisi bani, cum depășim perioadele de blocaj financiar, de derapaje financiare, cum deprindem un obicei financiar sănătos”, a subliniat Mădălina Marinescu, directorul Băncii Transilvania - sucursala Târgoviște.

„Ai două buzunare în același timp, buzunarul business-ului și buzunarul personal. Cum faci să ai bani în ambele buzunare?”

Seminarul de inteligență financiară a fost susținut de Eusebiu Burcaș, fondatorul Programului Burcash, care a încercat, prin prelegerile sale, dar și răspunzând la întrebările participanților, să le creioneze acestora drumul de la haos la siguranță financiară. Eusebiu Burcaș are o experiență de peste 20 de ani în management și vânzări și peste 15 ani în training. Acesta a acceptat fără să stea pe gânduri propunerea BT Club de a oferi clasei antreprenoriale servicii și acces la informații de educație financiară, acesta fiind motivul prezenței de marți seară la întâlnirea cu antreprenorii târgovișteni și dâmbovițeni. “Sunt pentru prima dată la Târgoviște și planurile noastre sunt destul de provocatoare, în speță ne-am dorit să scoatem un pic oamenii din casă și să îi aducem într-un context în care să se gândească la ce înseamnă finanțele lor personale. Dincolo de toate fiecare dintre noi suntem oameni, mânuim bani zi de zi și la finalul zilei nu uităm că aceștia sunt niște resurse foarte importante pentru noi și atunci la inițiativa Băncii Transilvania și a organizatorilor, BT Club, am desfășurat acest demers de a umbla prin țară ca să le spunem oamenilor cum să- și poziționeze în primul rând gândurile despre bani, în al doilea rând să vedem cum își administrează și investesc banii și, de ce nu, cum faci atunci când ești antreprenor și ai două buzunare în același timp, buzunarul business-ului și buzunarul personal și cum faci să ai bani în ambele buzunare, nu doar în unul dintre ele. Mi-aș dori ca oamenii să perceapă măcar o idee de a-și gestiona eficient finanțele, de a investi eficient sau de a–și schimba într-un fel comportamentul de zi cu zi în ceea ce privește relația lor cu banii. Cred că cel mai important lucru pe care trebuie să-l învățăm fiecare dintre noi este că banii sunt o resursă și este musai să o chibzuim și s-o chivernisim cu grijă. Pe de altă parte, cred că fiecare dintre noi putem câștiga atâția bani câtă valoare oferim celor din jurul nostru, așa că nu este o limită în toată povestea asta și cu cât suntem mai valoroși în ceea ce dăm semenilor noștri, cu atât ei ne vor întoarce mai mulți bani în contrapartidă”, a declarat Eusebiu Burcaș, fondatorul programului Burcash.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Facilități la decontarea motorinei
Legumele ajung din piață... la gunoi
Băncile atacă CAR-urile pensionarilor
Asociația agricolă „Frumosul de Voinești”
Ceasuri Quartz vs. Ceasuri Mecanice: care ți se potrivește mai bine?
Vârstnicii dâmbovițeni, nelămuriți de Legea pensiilor
Producție... păguboasă de porumb
„Avem plantații de meri ca în Ungaria sau Polonia”
Fonduri europene pentru modernizarea sistemelor de irigații
Electrica, investiții record de 727 milioane de lei, în 2017, în rețelele de distribuție


Editorial

Ciudata generație "zen"

GEORGE COANDĂ


Sau „zet”, cum i se mai spune. „Zen” zice-se că i-ar veni de la o chestie străveche cultic budistă din „țara soarelui răsare”, care practicată duce la iluminarea individuală interioară. „Zet” ori „zen”, nu asta este important, ci faptul că generația asta, foarte tânără, și-a făcut, deloc fortuit, pe o evoluție irepresibilă a umanității, o rațiune de a fi. și trebuie... [citește tot...]


Follow artpress_tgv on Twitter


Poșta redacției: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in secțiunea dedicată postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale