Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.03.2015 00:09

Pamflet


A A

Sechestru pe "investiția" lu’ nea Traian

Sechestru pe

ALINA MAVRODIN VASILIU


Mai în glumă, mai în serios, mai cu „Dragă Stolo”, mai cu „rușine Dinu Patriciu”, mai cu tăieri de salarii și pensii, mai cu mite electorale de milioane de euro și mai ales cu „hă-hă-hă” plin de satisfacție la fiecare arestare a adversarilor politici, fuse și se duse mandatul cu ilegală imunitate al lu’ nea Traian, cel zis și președinte al României. Al României? Da’ de unde ați mai scos-o și p-asta?

Dacă nu erau de ajuns cei 7,4 milioane de români de la referendumul din 2012, uite că i-am mai auzit de curând și pe alții, și nu doar din țară, spunând răspicat că nea Traian a fost președintele lu’ Nuțica. Așa ceva… „Oameni răi!”, au replicat cei din fan-clubul lu’ nea Traian. Și când dădeam să-mi iau avânt ca să-i contrazic încă o dată, hop! că apăru, seara pe răcoare, pe-un teve plătit cu mite dinainte, taman nea Traian și ne zise una de nu ne mai revenim de-atunci. Că doar asta a știut el: una și bună! Cică nu țara, ci Nuțica lui cea bună ar fi fost timp de 10 ani principalul său proiect politic, el i-a zis chiar „principala investiție politică”.

Asta așa este, la câți bani publici a băgat în ea, la cât a meditat-o și mediatizat- o zi și noapte. Nici nu s-a ferit nea Traian să se laude zicând „eu am învățat-o tot ce știe”. Și ați văzut-o ce știe! A mai zis și vorbele alea rușinoase cum că Nuțica e „produsul” lui. Gura păcătosului care și-a scos „produsul” său politic la produs bani negri, adevăr grăit-a. Ar fi culmea să-l mai contrazică cineva taman acum când DNA i-a băgat la răcoare „produsul”, „investiția”, că nici nu știu cum s-o mai numesc pe Nuțica cea „bună pentru România” ca să nu-i supăr pe simpatizanții fanatici ai grupării cu pricina.

Ei, mai țineți minte, ne-au bătut la cap până ne-au umplut de cucuie, repetând, ca flașnetele stricate, tot ce auzeau de la nea Traian, că numai el și ea sunt cu interesul național, cu Moldova, cu pericolul din Ucraina, cu justiția independentă. Și când acolo, ei erau de fapt capii bandelor politice care au jefuit sistematic bugetele publice. După ce și-a văzut în zeghe adversarii politici, s-o fi gândit nea Traian că n-ar fi rău să le scuipe-n față propriilor fani, întocmai ca pe niște semințe mozolite în gura-i prezidențială, că principala lui „investiție politică” a fost de fapt Nuțica. Sărmanii săi fani! Și ei care se jurau că-i țara…!

Ce dezamăgire pentru ei! Pentru noi, nu! De fapt, pentru multă lume nu a fost o noutate ce a debitat labeunu nea Traian, în susținerea „investiției” sale politice. În disperare, omul s-a autodenunțat în direct că nu țara, ci Nuțica a fost marea și principala lui investiție. Ce mai turavura, Nuțica e averea lui! Asta e bine să și-o noteze și procurorii DNA, de-or vrea vreodată să-i pună și lu’ nea Traian un sechestru pe toată averea. După care să-i facă o confiscare extinsă, nu doar pe ce are familia lui prin conturi, șifoniere, debarale și saltele, în țară și-n străinătate.

Să facă un pustiu de bine colegii doamnei Codruța și să ia în calcul inclusiv autodenunțurile lu’ nea Traian din emisiunile de televiziune. N-ar fi prea târziu să le revadă nici pe cele debitate la ore fixe cu steagurile în spate. Alea sunt probe beton pentru completarea rechizitoriilor, în caz că vreun procuror patriot din țara asta ruinată de corupție o să-l întrebe vreodată pe nea Traian de ce a fost Nuțica preferata, iubita, și nu România, prioritatea și investiția sa politică.

 

www.alinamavrodin.ro



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale