Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.11.2015 00:05

A luptat în finala de cadeți a categoriei 65 kg


A A

Sebastian Moise este vicecampionul României la box

Sebastian Moise este vicecampionul României la box
Sebastian Moise a urcat până în finala categoriei 65 de kg, unde a pierdut după o decizie contestată

❚ „A fost furăciune pe față, japcă ordinară”, s-a plâns Nicu Tamaș (CSM Târgoviște), care a ajuns la a șasea medalie națională din acest an ❚ Gheorghe Stan (CS Târgoviște) a scos și el doi medaliați la Naționalele de cadeți, pe Iustin Gângă (72 kg) și Antonio Marin (41,5 kg)

COSTIN MIHAI


Antrenorii de box Gheorghe Stan și Nicu Tamaș și-au probat valoarea și la ultimul Campionat Național, rezervat cadeților, unde au obținut împreună trei medalii. Sportivii lor au urcat pe podium la Naționale în acest an la toate celelalte categorii de vârstă, seniori, tineret și juniori, dar și la „Centura de Aur”. A fost un an reușit pentru secțiile de box ale cluburilor târgoviștene, chiar dacă au avut serioase probleme financiare.

„O să iasă scandal mare dacă DJST Dâmbovița nu va ține cont de rezultatele noastre și va băga în față alți antrenori la Gala Sportului. Le transmit să facă într-un mod corect clasamentele și să nu le mai stabilească după cum vrea Cornea sau mai știu eu cine”, a avertizat Nicu Tamaș.

Moise a trecut de la karate la box Sebastian Moise este ultimul medaliat scos de Nicu Tamaș, antrenorul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, unde a practicat inițial karate. Acesta a boxat la Naționalele de cadeți de la Craiova în finala categoriei 65 kg, unde a pierdut în fața lui Toni Ioniță, de la CSM Ploiești.

„A fost furăciune pe față, japcă ordinară”, s-a plâns Nicu Tamaș, care a ajuns la a șasea medalie națională din acest an. Cătălin Cristea este campionul României la seniori, dar și câștigător al „Centurii de Aur”, Mihaela Radu este vicecampioană la senioare, Cornel Georgescu este vicecampion la tineret, Alexandra Negru e medaliată cu bronz atât la Naționale, cât și la Europenele de junioare, pe ultima treaptă a podiumului intern la junioare urcând și Elena Darmaz.

Gângă și Marin, bronz pentru CS Târgoviște

Gigi Stan a scos doi medaliați la Naționalele de cadeți, pe Iustin Gângă (72 kg) și Antonio Marin (41,5 kg). Antrenorul Clubului Sportiv Târgoviște a mai dat un vicecampion național la seniori, pe Florin Bujor, medaliat cu bronz la „Centura de Aur”, un vicecampion național la juniori, pe Gabriel Ștefan, dar și pe Florin Roman, bronz la tineret. Gheorghe Stan s-a axat pe boxul masculin și este mulțumit de parcursul sportivilor săi în 2015. „Avem medaliați la toate categoriile, performanță cu care nu se pot lăuda multe cluburi din țară”.

P.S. Gala Sportului Dâmbovițean va avea loc undeva în perioada 14-16 decembrie.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale