Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.06.2018 00:18

De la Târgoviște, fostul premier al României, Victor Ponta, a avertizat:


A A

"Se repetă politica păguboasă a Elenei Udrea"


❚ „Primarii au foarte multe contracte semnate, dar nu au primit banii. Și s-a mai întâmplat chestia asta în 2010 - 2011 cu d-na Elena Udrea. Pornea proiecte și noi, în 2013 – 2015, a tot trebuit să dăm banii că nu puteam să lăsăm primăriile în faliment. Asta e o politică păguboasă și îmi pare rău să văd că se repetă ceea ce a fost rău atunci” ❚ „Dacă vă uitați la cum arată partea de buget, încasări mai mici și cheltuieli mai mari, e clar că nu or să fie bani... și n-aș vrea să băgăm din nou primăriile în necaz, cum le-a băgat d-na Udrea”

VIOLETA STANCIU


Fostul președinte al PSD și fostul premier al României, Victor Ponta, actualmente președintele al PRO România a declarat recent la Târgoviște că aflat personal de la primarii PSD că banii pe Programul Național de Dezvoltare Locală întârzie să apară în teritoriu, deși contractele s-au semnat de mai mult timp. Fostul premier atrage atenția asupra faptului că ceva asemănător s-a mai întâmplat, în perioada 2010 – 2012, când șefă la Ministerul Dezvoltării era nimeni alta decât Elena Udrea. De asemenea, Victor Ponta nu înțelege de ce social democrații adoptă „politica păguboasă” a PDL-iștilor, care, între timp, au dispărut de pe firmament, pentru că au fost aruncați de electorat la groapa de gunoi... a istoriei politice. Culmea ironiei, însă, este că și Victor Ponta i-a salvat pe mulți dintre PDL-iști, plătind corecțiile și amenzile acestora din banii Guvernului României, fără a se îndrepta ulterior, prin acțiuni în regres, împotriva celor vinovați.

„Eu, odată, am plătit nota de plată după d-ul Băsescu și d-na Udrea și nu vreau să ajung a doua oară să o plătesc după d-ul Dragnea și d-na Olguța Vasilescu”

„Pe primari îi înțeleg că rămân la PSD, pentru că știți foarte bine că își pierd mandatul și au nevoie până la urmă de sprijinul Guvernului pentru anumite proiecte. Ce este rău, din păcate, și tot de la primari știu acest lucru, este că au foarte multe contracte semnate, dar nu au primit banii. Și s-a mai întâmplat chestia asta în 2010 - 2011 cu d-na Elena Udrea. Țineți minte, când era șefă la Ministerul Dezvoltării, tot așa pornea proiecte și noi, în 2013 – 2015, a tot trebuit să dăm banii că nu puteam să lăsăm primăriile în faliment. Asta e o politică păguboasă și îmi pare rău să văd că se repetă ceea ce a fost rău atunci. Tot ceea ce e pe faimosul PNDL este pe credite de angajament în sensul că nu se dau banii, se spune - hai semnați - că o să vă dăm noi banii. Ori, dacă vă uitați la cum arată partea de buget, încasări mai mici și cheltuieli mai mari, e clar că nu or să fie bani... și n-aș vrea să băgăm din nou primăriile în necaz, cum le-a băgat d-na Udrea. Este adevărat că e nevoie de bani pentru proiectele locale. În perioada 2012 - 2015 eu am dat foarte mulți bani primăriilor, însă acum se tot măresc salarii și pensii, iar banii sunt tot mai puțini. Nimeni nu o să reușească. O să vină o notă de plată la un moment dat. Eu, odată, am plătit nota de plată după d-ul Băsescu și d-na Udrea și nu vreau să ajung a doua oară să o plătesc după d-ul Dragnea și d-na Olguța Vasilescu”, a semnalat, la Târgoviște, fostul premier al României și fost președinte al PSD, Victor Ponta, actual președinte PRO România.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale