Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.03.2023 00:08

Se apropie finalul sezonului regulat...


A A

Se limpezesc apele la Liga a 6-a

Se limpezesc apele la Liga a 6-a

* Aninoasa, Cojasca și IL Caragiale sunt calificate în play-off, unde au șanse foarte mari să mai ajungă Lungulețu și Dragomirești. Lucieni și Crovu se luptă pentru ultimul loc ce poate aduce promovarea

 

Aninoasa și-a confirmat statutul de lider în Seria Nord din Liga a 6-a și a obținut singurul succes al etapei pe teren străin. Altfel, gazdele s-au impus în trei jocuri, prin Mănești, Dragomirești și Cetatea Târgoviște, în timp ce unul s-a încheiat nedecis. Dragomirești a luat o opțiune serioasă la calificarea în play-off, după victoria foarte importantă cu Runcu. Mănești nu renunță la poziția secundă, chiar dacă șansele mai sunt doar teoretice. Aninoasa se pregătește pentru turneul final al promovării. Rezultatele etapei: Gloria Mănești – Voința Buciumeni 3-0, Voința Bezdead – Viitorul Aninoasa 0-9, AS Dragomirești – Sportul Runcu 2-1, Cetatea Târgoviște – AS Malu cu Flori 6-1, Voința Valea Voievozilor – Gloria Doicești 1-1, Viitorul Gorgota – Valahii Târgoviște 0-3.

În Sud s-a relansat lupta pentru locul 2

Lucieni a prelungit forma bună din acest an și a obținut singura victorie a oaspeților în deplasare la Liga a 6-a, Seria Sud. Gazdele au reușit, în schimb, trei succese, prin Găești, Produlești și Morteni, două dintre partide consemnând o egalitate la 2. Lungulețu a scăpat neînvinsă după o nouă deplasare grea și își face planuri de play-off. Lupta pentru a doua poziție calificantă s-a relansat, Crovu și Lucieni ajungând la egalitate de puncte. Șelaru așteaptă la cotitură, în timp Produlești a prins viteză cam târziu. Rezultatele etapei: Voința Ionești – Sportul Lucieni 0-3, AS Mătăsaru – Flacăra Ghinești 2-2, FC Găești – Viitorul Sălcioara 5-0, Avântul Produlești – Viitorul Străoști 7-1, Olimpia Morteni – Juventus Crovu 2-0, Viitorul Șelaru – FC Lungulețu 2-2.

Lucrurile sunt clare în Est

O etapă la discreția echipelor gazdă în Seria Est din Liga a 6-a, care s-au impus prin Băleni, Dărmănești 2, Cojasca și IL Caragiale. Aici lucrurile sunt clare în privința calificării în play-off, unde vor lupta pentru promovare Cojasca și IL Caragiale. Suspans a rămas doar pentru un onorific loc pe podium. Rezultatele etapei: Universitatea Băleni – Metalul Colonia Mija 10-0, Luceafărul 2 Dărmănești – Victoria 2 Comișani 4-1, Viitorul Cojasca – Publirex Ciocănești 6-1, Viitorul IL Caragiale – Unirea Ogrea 4-0, Gloria Postârnacu – Gloria Iedera 0-3. Săgeata Cătunu a stat.

 

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Străjerii, aproape de calificare
Capul lui Ghergu vrea!
Promovarea se decide în ultima etapă
Sportul Lucieni promovează în Liga a 5-a
Roberto Ziduri a câștigat Cupa României INATECH
Gura Șuții a primit trofeul de campioană județeană
Dâmbovițenii merită mai multă atenție
S-a încins și mai tare competiția la Liga a 5-a
Luceafărul Târgoviște a dominat competițiile Juniorilor U9 și U10
Străjerii Răzvad, eliminare dramatică la Juniori U19Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Județul Dâmbovița – de la trecutul istoric la perspective în secolul XXI

Unii istorici, dar și alți oameni de cultură, privesc județul Dâmbovița nu numai ca pe unul voievodal, ci și ca pe unul aristocratic în sensul vechimii sale în istoria poporului român și al existenței unor locuri, în frunte cu capitala sa, Târgoviște, care au dăruit vieții culturale și politice nume cu valoare de cariatide la templul eternității românești.

Și acest județ... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale