Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.08.2018 00:16

Încă o veste bună pentru municipiul Târgoviște


A A

Se licitează reabilitarea cinema Independența

Se licitează reabilitarea cinema Independența

*Compania Națională de Investiții - CNI SA - a demarat procedura de atribuire în vederea achiziționării lucrărilor de execuție în baza documentațiilor tehnice depuse de Primăria Târgoviște

*„Lucrările efective de reabilitare vor debuta, raportat la durata normală a unei asemenea proceduri de atribuire, fie în toamna acestui an, fie, cel mai târziu, la începutul anului viitor”, spune primarul Cristian Stan

 

A.V.


„Filmul” reabilitării cinematografului Independența a revenit cu o nouă „premieră” în Târgoviște: Compania Națională de Investiții a început licitația pentru lucrările de execuție.

Se intră astfel în linie dreaptă spre refacerea vechiului cinematograf din centrul municipiului, o bijuterie din vremuri de altădată care, între timp, a devenit o ruină din cauza nefolosinței.

Vestea începerii licitației la CNI pentru execuția lucrărilor de reabilitare a venit chiar de la primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

„După o perioadă destul de îndelungată în care au fost puse la punct detaliile proiectului, târgoviștenii primesc o veste într-adevăr bună în legătură cu obiectivul de investiție «MODERNIZARE ȘI REABILITARE CINEMATOGRAF INDEPENDENȚA, MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE». În calitate de autoritate contractantă, Compania Națională de Investiții - CNI SA - a demarat procedura de atribuire în vederea achiziționării lucrărilor de execuție în baza documentațiilor tehnice depuse de Primăria Târgoviște. Cu alte cuvinte, lucrările efective de reabilitare vor debuta, raportat la durata normală a unei asemenea proceduri de atribuire, fie în toamna acestui an, fie, cel mai târziu, la începutul anului viitor. Prin aprobarea acestei investiții se rezolvă o problemă importantă a municipiului Târgoviște în condițiile în care actuala clădire a cinematografului, situată chiar în centrul orașului, se află într-un grad avansat de degradare, nemaifiind utilizată de foarte mulți ani. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 2.000.000 euro”, a declarat primarul Cristian Stan, recent, pe o pagină de socializare.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Dâmbovița, sub ninsori puternice
"România educată"? Ei, na!
Probleme "criminale" în Armată
"Casa Dâmbovițeană" va intra în restaurare
Furie
400 kg de cetină confiscate
Otravă (media) nemțească. Achtung!
Colaborare între CJPV Dâmbovița, Consiliul Național și Uniunea Generală a Pensionarilor din România
Ambasadorul Georgiei, în vizită la CJD
Șanțul Cetății, în colimatorul Primăriei Târgoviște


Editorial

"România educată"? Ei, na!

Herr Klaus Werner Iohannis, ineficient până acum în înalta postură de președinte al României, s-a trezit într-o dimineață cu spaima-n gât, transpirat și gândindu-se că n-are cu ce să se înfățișeze în fața națiunii ca să-i smulgă votul la anu’, și amintindu-și că este profesor din tagma lui Einstein, ce și-a zis? 

[citește tot...]


Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale