Teme principale

Prima pagină (PDF)

Newsletter

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.08.2018 00:16

Încă o veste bună pentru municipiul Târgoviște


A A

Se licitează reabilitarea cinema Independența

Se licitează reabilitarea cinema Independența

*Compania Națională de Investiții - CNI SA - a demarat procedura de atribuire în vederea achiziționării lucrărilor de execuție în baza documentațiilor tehnice depuse de Primăria Târgoviște

*„Lucrările efective de reabilitare vor debuta, raportat la durata normală a unei asemenea proceduri de atribuire, fie în toamna acestui an, fie, cel mai târziu, la începutul anului viitor”, spune primarul Cristian Stan

 

A.V.


„Filmul” reabilitării cinematografului Independența a revenit cu o nouă „premieră” în Târgoviște: Compania Națională de Investiții a început licitația pentru lucrările de execuție.

Se intră astfel în linie dreaptă spre refacerea vechiului cinematograf din centrul municipiului, o bijuterie din vremuri de altădată care, între timp, a devenit o ruină din cauza nefolosinței.

Vestea începerii licitației la CNI pentru execuția lucrărilor de reabilitare a venit chiar de la primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

„După o perioadă destul de îndelungată în care au fost puse la punct detaliile proiectului, târgoviștenii primesc o veste într-adevăr bună în legătură cu obiectivul de investiție «MODERNIZARE ȘI REABILITARE CINEMATOGRAF INDEPENDENȚA, MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE». În calitate de autoritate contractantă, Compania Națională de Investiții - CNI SA - a demarat procedura de atribuire în vederea achiziționării lucrărilor de execuție în baza documentațiilor tehnice depuse de Primăria Târgoviște. Cu alte cuvinte, lucrările efective de reabilitare vor debuta, raportat la durata normală a unei asemenea proceduri de atribuire, fie în toamna acestui an, fie, cel mai târziu, la începutul anului viitor. Prin aprobarea acestei investiții se rezolvă o problemă importantă a municipiului Târgoviște în condițiile în care actuala clădire a cinematografului, situată chiar în centrul orașului, se află într-un grad avansat de degradare, nemaifiind utilizată de foarte mulți ani. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 2.000.000 euro”, a declarat primarul Cristian Stan, recent, pe o pagină de socializare.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Asfaltatorii nu țin pasul la Priseaca
Începe sesiunea a II-a de Bacalaureat
Români uitați în propria lor vatră
Ghenosu, arestat de poliția britanică
Zeci de școli și grădinite neautorizate
Peste 12.000 de bolnavi de cancer, monitorizați
Amendamente la Legea Pensiilor
Of, of, off shore!
Proxenet și cămătar, călcat de polițiști și jandarmi
Acțiune de combatere a insectelor în Târgoviște


Editorial

Români uitați în propria lor vatră

George Coandă


Am fost, pentru a-mi trata inima într-o stațiune cardioclimaterică, câteva săptămâni în așa-zisa „secuime” sau „maghiarime”, cum cu o tembelă pornire neprofesionistă și o crasă necunoaștere a istoriei se titrează pe burtierele ori pe crawlurile tuturor televiziunilor românești.

De ani buni... [citește tot...]Follow artpress_tgv on Twitter


Poșta redacției: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in secțiunea dedicată postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale