Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.11.2021 00:08

O nouă etapă spectaculoasă la Liga a 5-a


A A

Se joacă tare pentru promovare

* Echipele din fruntea clasamentului au continuat lupta pentru promovare și au reușit în majoritatea cazurilor rezultate favorabile

 

Liga a 5-a a continuat la finalul săptămânii trecute, atunci când au fost programate jocuri pe foarte multe dintre stadioanele județului nostru. S-au înregistrat din nou rezultate în care diferența dintre echipe a fost foarte mare, dar au existat și meciuri echilibrate. Echipele din fruntea clasamentului au continuat lupta pentru promovare și au reușit în majoritatea cazurilor scoruri favorabile. Rezultatele înregistrate, dar și echipele care conduc cele trei serii, pot fi aflate în rândurile care urmează.

Moroeni, lider în Nord 

În Seria Nord, clasamentul este condus de Bradul Moroeni, care a ajuns la 36 de puncte după victoria din ultima etapă, 8-2 cu Voința Adânca. Pe locul secund se clasează Unirea Colibași, cu 34 de puncte, iar pe 3 este ACS Gura Ocniței, cu 33 de puncte. Cele două echipe au avut meci direct în ultima etapă și au remizat, 0-0. Rezultatele complete: Voința Adânca – Bradul Moroeni 2-8, Voința Tătărani – Gloria Doicești 6-3, ACS Gura Ocniței – Unirea Colibași 0-0, Muscelul Văleni – Olimpicii Ulmi 6-1, Comerțul Viișoara – Voința Steaua Pietroșița 2-1, Pomicola Raciu – Luceafărul Dărmănești 2-1 și Comunal Valea Lungă – Viitorul Ocnița 3-1. Voința Săcuieni a stat.

Bucșani, pe primul loc în Sud

Primul loc în Seria Sud este ocupat de Gloria Bucșani, care s-a impus în ultima etapă cu 6-1 în fața celor de la Olimpia Mărcești și a ajuns la 34 de puncte. Locul secund este ocupat de Libertatea Urziceanca, care a acumulat 28 de puncte, după victoria cu Luceafărul Bolovani, 4-0. Locul 3 este ocupat de Victoria Comișani, ce a stat în ultima etapă, cu 25 de puncte, la egalitate cu Dentaș Tărtășești, care a câștigat cu 4-2 meciul cu Vânătorul Rățoaia. Rezultatele complete: Unirea Nucet – Victoria Văcărești 2-1, Dentaș Tărtășești – Vânătorul Rățoaia 4-2, Gloria Bucșani – Olimpia Mărcești 6-1, Știința Finta – Flacăra Ghinești 7-0 și Libertatea Urziceanca – Luceafărul Bolovani 4-0. Viitorul Gheboaia, Victoria Comișani și Viitorul Dobra au stat.

Zăvoiu conduce în Vest

Flacăra  Zăvoiu este lider în Seria Vest, cu 34 de puncte, după ce în ultima etapă s-a impus cu 16-0 în fața celor de la Voința Ionești. Locul secund este ocupat de FC Potlogi, cu 31 de puncte, formație care s-a impus cu 7-6 în fața celor de la AS Corbii Mari în ultima rundă. Ultima treaptă a podiumului este ocupată de Dinamo Odaia Turcului, cu 31 de puncte, chiar dacă a pierdut în ultima etapă, 1-5 cu Săgeata Braniștea. Rezultatele complete: Sportul Mogoșani – Petrolul Răscăeți 3-4, FC Potlogi – AS Corbii Mari 7-6, Neajlovul Puntea de Greci – Viitorul Străoști 9-3, Săgeata Braniștea – Dinamo Odaia Turcului 5-1, Voința Ionești – Flacăra Zăvoiu 0-16, Olimpia Morteni – Spicul Jugureni 0-9 și Unirea Cobia – Unirea Tomșani 1-3. Olimpia Picior de Munte a stat.

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Normalitate în fotbalul dâmbovițean
Chindia joacă mâine cu Sepsi
Corbu, dezamăgit după jocul cu Rapid
Eduard Vintilescu și Angelo Arghira, medaliați la Naționalele de Juniori
Experiență interesantă
Dulca și Popa, în echipa etapei la Liga 1
Selecționata Dâmbovița a pierdut în Prahova
Ecourile unui arbitraj scandalos
Dulca a criticat dur arbitrajul
Străjerii ocupă primul loc
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale