Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.07.2019 00:08

Vești bune de la Moreni


A A

Se anunță modificări la Flacăra

Se anunță modificări la Flacăra

❚ În ultima vreme s-a vorbit și despre transferul unor jucători cu nume, precum Ispas, Grigore sau Calofir către echipa morenară. ❚ Antrenorul formației morenare, Gabriel Paraschiv, transmite că își dorește ca discuțiile cu posibilii sponsori să se finalizeze, pentru ca echipa să poată beneficia de condiții cât mai bune. ❚ „Se poartă discuții cu mai mulți jucători de valoare și sper ca până la plecarea în cantonament să am la dispoziție atât lotul pe care ni-l dorim, cât și condițiile necesare pentru a face performanță”, a transmis Paraschiv.

 

COSMIN SAVA

 


 

Vacanța se apropie de final pentru fotbaliștii și staff-ul Flacărei Moreni, pentru că reunirea lotului este stabilită pe 17 iulie. În ultima vreme au tot existat zvonuri legate de venirea unor sponsori alături de echipa condusă de Gabi Paraschiv, dar s-a vorbit și despre transferul unor jucători cu nume, precum Ispas, Grigore sau Calofir către echipa morenară, primul semnând însă cu Turris Tr. Măgurele. Nu este nimic oficial în acest moment, deși există discuții atât cu anumiți oameni potenți financiar, cât și cu jucători. Antrenorul formației morenare, Gabriel Paraschiv, transmite că își dorește ca discuțiile cu posibilii sponsori să se finalizeze, pentru ca echipa să poată beneficia de condiții cât mai bune. Paraschiv vrea să completeze lotul cu jucători de valoare, dar anunță că în viitor ar putea exista îmbunătățiri și pe sectorul juvenil.

„E nevoie de oameni potenți financiar”

„De mai mult timp spun că e nevoie de oameni potenți financiar, care să vină alături de Primăria Moreni, pentru a încerca să construim un club puternic. Sunt discuții avansate în acest sens și sper cât mai curând să putem anunța materializarea acestora. E clar că vor fi modificări la nivelul lotului, ne vom despărți de anumiți jucători. Vom completa lotul cu jucători care să ne ajute să facem din Flacăra Moreni un club puternic. Nu voi da nume nici la plecări și nici la veniri, până când nu semnăm și nu înregistrăm contractele la FRF. Se poartă discuții cu mai mulți jucători de valoare și sper ca până la plecarea în cantonament să am la dispoziție atât lotul pe care ni-l dorim, cât și condițiile necesare pentru a face performanță. Cu siguranță că, pe 17 iulie, la reunirea lotului, vom avea partea atât de surprize plăcute, cât și neplăcute. Mie îmi place să discut despre ceva ce am realizat, abia după ce am reușit acel lucru. O să vedeți că avem planuri și pentru sectorul juvenil, pentru că acolo cred eu că trebuie insistat. Sper să putem și să le realizăm. Ce îmi doresc eu de la noul sezon? E simplu, să îi bat pe toți și să fiu cel mai bun!”, a transmis antrenorul morenar.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Atitudine, dăruire, dar eșec
Moldovan își felicită elevii pentru joc
Hagi a lăudat jocul Chindiei
Moldovan lămurește de ce nu-l ia în calcul pe Cherchez
Gabi Paraschiv a strigat adunarea
Șansa suporterilor să își demonstreze atașamentul
Jucătorii lui Viorel Moldovan au prins încredere
Biletele pentru meciul cu Viitorul se vând ca pâinea caldă
Cherchez nu trebuie umilit!
Remiză cu multă șansă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"Games of Thrones" cu pilule colorate și efect de... "Star Trek"

Uneori ești surprins de câtă fantezie metaforică sunt în stare unii oameni politici care se vor și condottieri porniți în marș spre cucerirea puterii în stat. Uite-l, de pildă, pe acest scorțos și necarismatic Dan Barna sumețit, după victoria (îndoielnică) a USR la europarlamentare, pe drumul spre tronul de la Cotroceni.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale