Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.10.2020 00:25

INFORMARE DE PRESĂ


A A

SDEE Târgoviște va înlocui contoarele de energie electrică

Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice Târgoviște, informează consumatorii că are în desfășurare lucrarea „Servicii de înlocuire echipamente de măsură” prin care, în perioada următoare, vor fi executate lucrări de înlocuire a echipamentelor de măsură, atât pentru consumatorii casnici cât și pentru consumatorii industriali.

În cadrul acestei lucrări, care se realizeaza în județul Dâmbovița, vor fi înlocuite contoarele aflate în apartamentele/proprietatea utilizatorilor, sau în scările de bloc, cu unele noi, performante.

Cheltuielile aferente lucrărilor sunt suportate integral de către SDEE Târgoviște, fiind executate atât cu echipe proprii cât și cu prestatori terți. Personalul executant se va legitima înainte de începerea lucrării și va oferi toate informațiile necesare în vederea finalizării cu succes a acestui proces.

SDEE Târgoviște roagă utilizatorii să permită accesul personalului executant în vederea realizării lucrărilor în bune condiții. Precizăm faptul că tot personalul nostru va fi dotat cu mijloace sanitare adecvate și va respecta cu strictețe măsurile impuse împotriva răspândirii COVID 19.

Vă reamintim că, potrivit prevederilor Ordinului ANRE nr. 235/2019 privind Regulamentul de furnizare a energiei electrice la clienții finali, la Art. 31 se specifică obligația clienților finali de „a permite accesul reprezentantului operatorilor de distribuție în scopul de a presta activitatea (…) de a monta, demonta, sigila, întreține, verifica, înlocui sau citi indexul grupului de măsurare, precum și de a întreține, (...) instalațiile aflate în exploatarea operatorului de distribuție, amplasate pe proprietatea clientului final”. Conform Ordinului ANRE nr. 90/2015, privind aprobarea contractelor-cadru pentru serviciul de distribuție a energiei electrice, Anexa 2, pct.4., lit.j, „utilizatorul trebuie să permită accesul operatorului de distribuție în incinta sa pentru verificarea grupurilor de măsurare”.

SDEE Târgoviște își cere scuze pentru eventualele disfuncționalități apărute pe parcursul desfășurării lucrărilor și mulțumește tuturor utilizatorilor pentru înțelegere.

Serviciul Relații Publice și Comunicare SDEE Muntenia Nord, Sucursala Târgoviște -  08.10.2020.

 

_________________________________________________________________________

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord (SDEE Muntenia Nord), parte a Grupului Electrica, este operatorul de distribuție a energiei electrice care deservește zona de Nord a Munteniei. Compania își desfășoară activitatea în județele Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Prahova și Dâmbovița, având o arie de operare de aproximativ 29.000 kilometri pătrați.

Cu o tradiție de 120 de ani, SDEE Muntenia Nord oferă servicii pentru aproximativ 1.3 milioane de consumatori, prin intermediul unei rețele de distribuție cu o lungime de peste 73.000 kilometri și a unei echipe de peste 2.000 de angajați.

_________________________________________________________________________

 

Mai multe informații despre SDEE Muntenia Nord pot fi găsite pe platforma www.distributie-energie.ro.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Colectarea datelor pentru Recensământul Agricol de Probă
"PUZ - Introducere teren în intravilan pentru construire cimitir eparhial"
Exporturile și importurile, în picaj
"PUZ - Introducere teren în intravilan pentru construire cimitir eparhial"
APIA Dâmbovița, asaltată de cereri pentru ajutorul de stat
TVA pe investiții... o piatră de moară
Camelia Spătaru, CEO și cofondator Smarticity: „Orașul are nevoie de tehnologia 5G”
Varujan Pambuccian, deputat, membru în Comisia pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor: "Într-o piață precum cea locală trebuie să existe neutralitate tehnologică și competiție"
Ambasadorul Pakistanului, vizită la Camera de Comerț Dâmbovița
"Modernizare DN 7 km 52+300 – km 54+000, Titu"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Românii și-au pierdut încrederea...

... în „clasa politică” și în justiție. Ambele i-au trădat. Iar când vorbim de trădare la români, aceștia, pe pielea lor, simt că este „multilateral dezvoltată”. 

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale