Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.11.2015 00:17

Poșta redacției – Judecătorul Nicolae Tănase transmite...


A A

Scrisoare deschisă către Curtea de Conturi a României

❚ „Vă rog să precizați dacă în prezent investiția s-a finalizat și clădirii respective i s-a dat RECEPȚIA și i s-a dat statutul de CLĂDIRE PUBLICĂ și care este SUMA PUBLICĂ alocată și cheltuită până în prezent pentru construirea Tribunalului Dâmbovița”


„Stimată doamnă Alina Mavrodin,

Vă rog să publicați această adresă către Curtea de Conturi, pe care mi-o asum. La Tribunalul Dâmbovița, oricând se poate repeta tragedia de la București. Cunoașteți locația, vă rog mergeți acolo, urcați cele două scări a câte trei etaje, unde se află sălile de judecată, și veți vedea că tot ce am scris eu are corespondent în realitate.

Cu respect, N. Tănase”


„Către,

Curtea de Conturi a României, 

Camera de Conturi a Județului Dâmbovița

Domnului director al Curții de Conturi – Filiala Sud Muntenia

Subsemnatul, Tănase Nicolae Virgiliu, din Ploiești, vă rog respectuos să-mi comunicați rezultatul verificărilor la Tribunalul Dâmbovița, ce vi le-am solicitat prin cererea de investire nr. 184 a din 26.05.2015. Vă rog să precizați dacă, în prezent, pentru clădirea în care funcționează Tribunalul există TOATE AUTORIZAȚIILE LEGALE – de la ISU, Pompieri etc. și dacă respectiva clădire este dotată cu ascensoare (lifturi) și rampe de acces la sălile de judecată pentru cetățenii justițiabili, mulți în vârstă, bolnavi, invalizi.

Sălile de judecată sunt pe două laturi ale clădirii, pe câte 3 (trei) etaje, la acestea neexistând nici toalete. Vă rog să precizați dacă în proiectul respectivei construcții au fost prevăzute toate cele mai sus menționate și, dacă au fost prevăzute, de ce nu s-au construit și pe ce căi și cu ce mijloace specifice se realizează EVACUAREA oamenilor din sălile de judecată în caz de URGENȚĂ: incendiu sau alte calamități, de ce doar pentru personalul Tribunalului, aflat la etaje, s-au construit lifturi și toatele și o intrare exclusivistă.

Vă rog să precizați dacă în prezent investiția s-a finalizat și clădirii respective i s-a dat RECEPȚIA și i s-a dat statutul de CLĂDIRE PUBLICĂ și care este SUMA PUBLICĂ alocată și cheltuită până în prezent pentru construirea Tribunalului Dâmbovița. Având în vedere TRAGEDIA recent petrecută la un club din București, neautorizat legal să funcționeze, răspunsurile ce le solicit trebuie să fie obiective, cinstite, ca cetățenii și personalul Tribunalului să cunoască situația REALĂ, CONCRETĂ a respectivei clădiri și care sunt PERICOLELE la care se expun când se află în interiorul acesteia în caz de calamități, în lipsa dotărilor specifice obligatorii pentru o clădire destinată unei INSTANȚE de JUDECATĂ.

Prin adresa din 26.05.2015, v-am solicitat un răspuns în 30 de zile, pe care nu l-am primit nici până în prezent.

 

Cu respect, N. Tănase



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Carnea de miel, un lux pentru mulți români în acest an de Paște
Cum fac față dâmbovițenii noilor scumpiri
Comasarea alegerilor locale și europarlamentare
Dâmbovițenii, îngrijorați de facturile mari de la utilități
România în Spațiul Schengen
Protestele angajaților din sistemul public, în vizorul opiniei publice
Factura la gaze în iarnă, cu prețuri plafonate
Restricțiile la plățile cash, luate la „bani mărunți”
Dâmbovițenii salută măsura plafonării prețurilor la alimente
Dâmbovițenii, îngrijorați de creșterea prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale